ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ήττα... αυτοκτονία της Σερβίας

Νίκη χωρίς αντίκρισμα πέτυχε η Αυστραλία σε βάρος της Σερβίας (2-1), καθώς έχασε την πρόκριση από την Γκάνα στη διαφορά τερμάτων. Οι Σέρβοι… αυτοκτόνησαν, καθώς με ισοπαλία θα προκρίνονταν αυτοί αντί των Αφρικανών. Οι Κέχιλ (69’) και Χόλμαν (74’) τα γκολ των Αυστραλών, ο Πάντελιτς μείωσε στο 84ο λεπτό.
Η νίκη ήταν το ζητούμενο και για τις δύο ομάδες, άσχετα αν τελικά οι Σέρβοι προκρίνονταν και με ισοπαλία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων από την Γκάνα (έχασε 1-0 από τη Γερμανία). Τόσο οι Αυστραλοί όσο και οι Σέρβοι μπήκαν με άγχος στο γήπεδο και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ελάχιστες φάσεις δημιουργήθηκαν μπροστά στις δύο εστίες. Η Αυστραλία είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, όμως η Σερβία ήταν αυτή που φάνηκε περισσότερο απειλητική βγαίνοντας στην κόντρα.
Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο β’ ημίχρονο, μέχρι που η Αυστραλία άνοιξε το σκορ στο 69’ με κεφαλιά του Κέιχιλ. Οι Σέρβοι πέρασαν στην επίθεση και πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσουν τη διαμορφωθείσα κατάσταση, δέχτηκαν και δεύτερο γκολ στο 74’ από τον Χόλμαν. Στη συνέχεια η Σερβία κυριάρχησε, μείωσε στο 84’ με τον Πάντελιτς και πίεσε για την ισοφάριση. Στο 89’ διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Κέιχιλ στην περιοχή (ο διαιτητής το θεώρησε ακούσιο) και στο 91’ ο Πάντελιτς έχασε την ευκαιρία του αγώνα και μαζί με αυτήν και η ομάδα του την πρόκριση.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου