ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρεμιέρα με ισοπαλία στο Μουντιάλ

Θα ήταν άδικο για το Μεξικό, με τις αρκετές κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησε να φύγει με ήττα από την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Ράφα Μάρκες ισοφάρισε στο 79' το γκολ που πέτυχε η Νότια Αφρική με τον Τσαμπαλάλα στο 55' και το 1-1 κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα. Ήρωας των γηπεδούχων και διοργανωτών ο τερματοφύλακας Ιτουμέλεγκ Κούνε.
Το 1-1 στο 79' από τον Μάρκες
Το Μεξικό κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο. Είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, δημιουργούσε τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη, αλλά έδειξε αδυναμίες στην τελική προσπάθεια. Ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος ήταν ο πιο δραστήριος Μεξικάνος και οι πιο πολλές επιθέσεις έβγαιναν από τα δεξιά. Χαρακτηριστικό είναι ότι το Μεξικό στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε να έχει και 67% κατοχή μπάλας.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε η αντίδραση από τον ομοσπονδιακό προπονητή των Νοτιοαφρικανών, τον Κάρλος Αλμπέρτο Παρέϊρα, για τον οποίο είναι το πέμπτο Μουντιάλ με διαφορετική ομάδα. Ο Βραζιλιάνος ενίσχυσε την αριστερή πλευρά με τον Μασιλέλα, οι γηπεδούχοι άρχισαν να εκδηλώνουν πιο επικίνδυνες αντεπιθέσεις και σε μια απ' αυτές στο 55ο λεπτό ο Σιφιούε Τσαμπαλάλα με εξαιρετικό σουτ άνοιξε το σκορ. Το Μεξικό προσπάθησε να αντιδράσει και εκμεταλλεύτηκε στο 79' την αδράνεια στην άμυνα της Ν.Αφρικής με τον Ράφα Μάρκες που ισοφάρισε με κοντινό πλασέ. Λίγο πριν τη λήξη η μεγάλη ευκαιρία των Νοτιοαφρικανών για τη νίκη με το σουτ στο δοκάρι από τον Εμφέλα.
Το φιλμ του αγώνα
2' Ο Ντος Σάντος προσπάθησε να σουτάρει από την μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Μοκοένα και πέρασε κόρνερ.
20' Ο Ντος Σάντος βγήκε απέναντι από δύο αμυντικούς της Νότιας Αφρικής, ελίχθηκε με όμορφο τρόπο και έπιασε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω. 34' Εξαιρετική ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Βέλα στον Φράνκο στη μεγάλη περιοχή της Νότιας Αφρικής, πλασέ και μεγάλη απόκρουση του Κούνε
37' Γυριστό σουτ του Ντος Σάντος στη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Κουμάλο, άλλαξε πορεία και πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κούνε.
40' Εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Φράνκο αμαρκάριστος πιάνει την κεφαλιά, άουτ
45' Πρώτη καλή στιγμή της Ν.Αφρικής. Κόρνερ από αριστερά, κεφαλιά ο Ντικγκακόι, η μπάλα άουτ
55' ΓΚΟΛ (1-0) Αντεπίθεση με διαγώνια μπαλιά – τρύπα, ο Τσαμπαλάλα έπιασε δυνατό σουτ από πλάγια αριστερά και άνοιξε το σκορ για τη Ν.Αφρική.
58' Φοβερό σουτ του Ντος Σάντος από πλάγια θέση, ο Κούνε, όμως, απέκρουσε εντυπωσιακά.
65' Ο Μοντίσε, τετ α τετ απέναντι από τον Πέρες, πλάσαρε, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
79' ΓΚΟΛ (1-1) Σέντρα από αριστερά, ο Μοκοένα δεν φτάνει την μπάλα, η οποία καταλήγει στον αμαρκάριστο Μάρκες και ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα με κοντινό σουτ από πλάγια θέση και να σκοράρει
90’ Ο Εμφέλα στην αντεπίθεση, μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή και στέλνει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πέρες
ΣΚΟΡΕΡ: 55' Τσαμπαλάλα -79' Μάρκες
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ραβζάν Ιρμάτοφ (Ουζμπεκιστάν)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντικγκατσόι, Μασιλέλα - Xουάρες, Τοράδο
ΣΤΑΔΙΟ: Soccer City, Γιοχάνεσμπουργκ
ΘΕΑΤΕΣ: 84.490
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου