ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ενωτικός ο νέος Πρόεδρος Τάκης Γκόγκας για τον Παντριφυλιακό

ΝΕΟ Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε πρόσφατα ο Παντριφυλιακός όμιλος Καλονερού μετά την συγκρότηση σε Σώμα των εκλεγέντων συμβούλων με κοινή αποδοχή στο Προεδρείου του γνωστού Καλονερίτη Παναγιώτη Γκόγκα ο οποίος ασχολείται εντατικά με τη περιοχή του από την θέση του επιχειρηματία όσο και από την σκοπιά της πολιτικής.
Πιο αναλυτικά Πρόεδρος του Σωματείου ανακοινώθηκε ομόφωνα ο Παναγιώτης Γκόγκας ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, Αντιπρόεδρος τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Καραχάλιος ο οποίος έχει την εμπιστοσύνη του Δ.Σ., Γενικός Γραμματέας παραμένει ο Ιωάννης Μποζίκας, Ταμίας στο γνώριμο πόστο ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, Γενικός Αρχηγός ο Διονύσης Γαλάνης που γνωρίζει τα πάντα για την ομάδα, Έφορος Υλικού ο Γιώργος Κλεφτάκης, ενώ υπάρχουν στο Δ.Σ. νέο αίμα με Μέλη τους Ιωάννη Ανδριανόπουλος, Σπύρο Παπαηλιού, Σωτήρη Αναγνωστόπουλο και Ιωάννη Γαλάνη καθώς πλέον το σχήμα του Δ.Σ. διευρύνεται σε 10 άτομα με σκοπό να ενισχύσει την πορεία του σωματείου και της Ομάδας.
Τέλος μετά από σύσκεψη ανανεώθηκε η παρουσία στην ομάδα ως Προπονητή του Χρήστου Αποστολόπουλου από την Ηλεία ο οποίος μάλιστα θεωρείται ένας έμπειρος τεχνικός και γνωρίζει άριστα πλέον τις ικανότητες των παικτών. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν νέες συναντήσεις της ηγεσίας με τους παίκτες όσο και με τους τοπικούς φορείς καθώς ετοιμάζονται δραστηριότητες τοπικού χαρακτήρα.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου