ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΜΕ 1-0 ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

                                      

ΝΙΚΗΦΟΡΟ για τον Παντριφυλιακό Καλονερού έληξε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ηρακλή Κυπαρισσίας με 1-0 το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Κυπαρισσίας. 
Στο πρώτο 45λεπτό του αγώνα οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες με γρήγορη κυκλοφορίας της μπάλας πάνω από το κέντρο αλλά και αξιοσημείωτες φάσεις στο 19ο και στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης καθώς οι αντιδράσεις ήταν άμεσες από τις αντίπαλες ομάδας. Ισότιμες ευκαιρίες είχαν οι γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι καθώς το Καλονερό απαντούσε σε κάθε επιθετική ενέργεια με τον Κορακοβούνη, Λαχανά, Γαλάνη, Κουτσούλη και μια δυνατή ευκαιρία που είχε ο Ντέρκα προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου που έληξε 0-0. Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε εκατέρωθεν ενώ οι γηπεδούχοι έκαναν τις απαιτούμενες ρυθμίσεις βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο από τον πάγκο τον Γιάννη Κορμπή, τον Θ. Βλάμη και προς το τέλος τον Παρ. Μαδούρη. 
Ωστόσο η υπεροχή των γηπεδούχων κρίθηκε σε μια δυνατή ενέργεια κοντά στην μικρή περιοχή καθώς ο Μητρόπουλος στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης σούταρε στα δίχτυα του Πανταζέλου κάνοντας το 1-0 σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε ο αγώνας. Από την πλευρά του Ηρακλή καλές ήταν οι ευκαιρίες του Αρβανίτη, Γεωργαλή ενώ προς το τέλος τραυματίστηκε ο Καρκάλης ο οποίος χρειάστηκε την φροντίδα της ιατρού στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τραυματίας από το Καλονερό από ενέργεια ήταν ο Θ. Βλάμης χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει. 
 ΚΑΛΟΝΕΡΟ: Νικολόπουλος, Κουτσούλης, Λαμπρόπουλος, Μαντζούνης, Γαλάνης, Μαρίνης Ι., Ντέρκα, Βλάμης Παν., Κορακοβούνης, Μητρόπουλος Γ., Λαχανάς. 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Πανταζέλος, Κονόμης, Αρβανίτης, Δημητρακάκης, Μούζης, Καρκάλης, Γεωργόπουλος, Σαμπαζιώτης, Σφαλτός, Αναγνωστόπουλος. Καλή η διαιτησία στο γήπεδο παρουσία πολλών φιλάθλων.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου