ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΚΕΡΔΙΣΕ 2-1 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΝ Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

Η πολύ κακή εμφάνιση της Ένωσης στο πρώτο ημίχρονο οδήγησε την Α.Ε. Γαργαλιάνων στην απώλεια τριών σημαντικών βαθμών για την διεκδίκηση της ανόδου. Το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό, σε αθλητικά πλαίσια, και αυτό αποδεικνύεται από τις 6 κίτρινες κάρτες που έβγαλε ο διαιτητής του αγώνα, από τρεις σε κάθε παίκτη των δύο ομάδων. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Γαργαλιάνων προσπάθησε να γυρίσει το αποτέλεσμα όμως η πολύ καλή άμυνα της αντίπαλης ομάδας και ο τερματοφύλακας της, της έδωσαν δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η φιλοξενούμενοι με δύο γκολ σε δύο λεπτά καθάρισαν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο γκολ σημείωσε στο 19’ ο Κορακοβούνης με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, στο 21’, ο Ντέρκα με ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το σκορ 2-0 για τους φιλοξενούμενους. Οι Γαργαλιανιώτες είχαν δύο φάσεις, μια στο 35’ με ένα μακρινό σουτ του Τηλεμάχου και μια στο 37’ με το σουτ του Κόλλια να σταματά όμως στον πολύ καλό Νικολόπουλο.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο που μπήκαν τα γκολ των φιλοξενούμενων η ομάδα της Α.Ε. αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, καθώς αμυντικός της ομάδας Τάρλεφ βρισκόταν εκτός αγωνιστικού χώρου προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες έπειτα από τραυματισμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Γαργαλιάνων ανέβασε στροφές και στο 55’ το κερδισμένο πέναλτι του Γεωργιόπουλου μετέτρεψε σε γκολ ο Κόλλιας, μειώνοντας σε 2-1. Από εκείνο το σημείο και ύστερα η ομάδα της Α.Ε. πίεσε ακόμη περισσότερο όμως σε αρκετές περιπτώσεις ο πολύ καλός τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Νικολόπουλος, δήλωσε παρών.

Ντεμπούτο για τον Θανάση Γεωργιόπουλο

Στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της Α.Ε. Γαργαλιάνων ο Θανάσης Γεωργιόπουλος μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να κερδίσει το πέναλτι για την ομάδα της Α.Ε. Γαργαλιάνων. Να σημειωθεί πως ο παίκτης της Α.Ε. βρισκόταν στο εξωτερικό για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και επέστρεψε μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Α.Ε. Γαργαλιάνων: Ντουγέρογλου Θ., Ντουγέρογλου Ν., Πανταζής (53′ Γεωργιόπουλος), Τζωρτζίνης, Τάρλεφ, Τηλεμάχου (78′ Βασιλόπουλος), Μπακάκης, Μάγκος (65′ Δεσποτόπουλος), Δημητρόπουλος, Μπολούν, Κόλλιας.

Π.Α.Ο. Καλού Νερού: Νικολόπουλος, Κουτσούλης, Λαμπρόπουλος, Μαντζούνης, Γαλάνης, Μαρίνης, Ντέρκα, Βλάμης Π. (88′ Κορμπης) , Κορακοβούνης, Μητρόπουλος, Βλάμης Α (55′ Λαχανάς).

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου