ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Γαλλία – Ουρουγουάη 0-0

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν η Ουρουγουάη και η Γαλλία στον δεύτερο αγώνα του Μουντιάλ και ταυτόχρονα του πρώτου ομίλου. Οι δυο ομάδες έχασαν κάποιες ευκαιρίες αλλά τις πιο κλασσικές τις είχαν οι Λατίνοι με τον Φορλάν για να πάρουν την νίκη την οποία θα μπορούσαν να πάρουν και οι ''τρικολόρ'' ειδικά με την αποβολή του Λοντέιρο στο 83'. Μάλιστα οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 και στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2002, ενώ πλέον όλες οι χώρες που μετέχουν στον πρώτο όμιλο έχουν και από έναν βαθμό καθώς νωρίτερα η Νότιος Αφρική και το Μεξικό ήρθαν 1-1. Ο Τζιμπρίλ Σισέ έμεινε στον πάγκο καθώς ο Ραϊμόντ Ντομενέκ προτίμησε να βάλει στο 84' τον Ζινιάκ. Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη πρεμιέρα της Γαλλίας σε Μουντιάλ που δεν καταφέρουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Οι ''τρικολόρ'' μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση και στο 7' ο Ριμπερί σέντραρε από δεξιά και ο Γκοβού από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση για τους Λατίνους ήρθε στο 16΄ όταν ο Φορλάν από το ύψος της περιοχής σούταρε δυνατά αναγκάζοντας τον Γιορίς να διώξει με υπερένταση. Το παιχνίδι έχει αποκτήσει γρήγορο ρυθμό με την μπάλα να είναι πάνω-κάτω και στο 18' ο Γκουρκούφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Μουσλέρα να διώξει σε κόρνερ.
Έπειτα από την φλύαρη υπεροχή που έχουν οι Γάλλοι ακολούθησε το σκληρό παιχνίδι από τους παίκτες των δυο ομάδων με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού. Χαρακτηριστικό είναι ότι αν εξαιρεθεί η ευκαιρία του Γκουργκούφ όλα τα άλλα σουτ που επιχείρησαν οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του 1998 δεν είχαν κανένα απολύτως αποτέλεσμα.
Δυο λεπτά πριν λήξει το ημίχρονο ο Σανιά έκανε την σέντρα και ο Ανελκά έπιασε την κεφαλιά η οποία κατέληξε άουτ και έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Δυνατά μπήκε η Ουρουγουάη στην επανάληψη και στο 50' ο Ρίος έπιασε το σουτ έπειτα από σύγχειση στην άμυνα των ''τρικολόρ''το οποίο έφυγε άουτ. Ωστόσο δεν έλειψε καθόλου το σκληρό ακι το αντιαθλητικό παιχνίδι μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων και στο 68' του αγώνα απειλήθηκε επεισόδιο μεταξύ του Τουλαλάν και του Περέιρα.
Μετά από ώρα πάντως σημειώθηκε μια ευκαιρία και μάλίστα κλασσική στο 73' με τον Ντιέγκο Φορλάν να σουτάρει αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Γκουρκούφ ο οποίος αμέσως μετά αντικαταστάθηκε από τον Μαλουντά. Ήταν ξεκάθαρο βέβαια όποιος σημείωνε το γκολ θα κέρδιζε το παιχνίδι. Στο 82' ο Λοντέιρο ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 63' αντί του Γκονζάλες θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα δολοφονικό μαρκάρισμα πάνω στον Σανιά
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου