ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΑΝΙΑ - ΙΑΠΩΝΙΑ 1-3 – Έχω και… Χόντα στους «16»!

Πώς το έλεγε ο παπαγάλος Λουμίδης για τους καφέδες; Στο δικό μας στόρι: έκαστος στο είδος του… και ο Χόντα μαζί με τον Εντο στην σπουδαία πρόκριση! Η Ιαπωνία στους «16», αντιμέτωπη με την Παραγουάη, κέρδισε 3-1 την Δανία, με δύο γκολ-φάουλ που «πάγωσαν» τους Σκανδιναβούς.
Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Δεκατρία λεπτά ήταν αρκετά για την Ιαπωνία για να βγάλει νοκ άουτ τους Δανούς! Μολονότι αυτοί είχαν αρχικά κυκλοφορία της μπάλας δυσκολεύτηκαν να τα βγάλουν πέρα με τις αντοχές των Ασιατών που έτρεχαν σα δαίμονες. Κι όταν ο Χόντα πάτησε γκάζι με ασύλληπτο γκολ-φάουλ στο 17΄, η Δανία που απώλεσε ευκαιρίες με τον Τόμασον ήξερε πως τα πράγματα είχαν φύγει νωρίς από τον έλεγχο της. Στο 30΄ ο Εντο «χτύπησε» με τον ίδιο τρόπο για το 0-2 και το χαρακίρι της πρόκρισης για τους Σκανδιναβούς έμοιαζε τόσο δεδομένο όσο και για τους Ιάπωνες το εισιτήριο για τους «16».
Μοιραία το δεύτερο 45λεπτο ήταν μια τυπική διαδικασία γιορτής των «σαμουράι» που απέδειξαν πως και μπάλα μπορούν να παίξουν και αποτέλεσμα μπορούν να πάρουν υπό πίεση (σ.σ. στο 81΄ ο Τόμασον μείωσε και στο 87΄ ο Οκαζάκι έβαλε την ιαπωνική υπογραφή για το 1-3).
Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
Χόντα και πάλι Χόντα. Είναι από τους παίκτες που ενώ δεν σου γεμίζουν το μάτι μπορούν να στο… βγάλουν όπως έκανε και στο 17΄. Ρωτήστε και τον Σόρενσεν. Αυτός ξέρει τι έγινε: Ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ και αντίο Δανία.
Η ΦΑΣΗ
Δίχως αμφιβολία η φάση που άνοιξε το δρόμο στους Ιάπωνες ήταν το γκολ στο 17΄. Ο Χόντα βρήκε δίχτυα με φάουλ εκπληκτικό και έφερε την ομάδα του σε θέση ισχύος. Τη σκυτάλη πήρε ο Εντο που «καθάρισε» τους Δανούς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου