ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λαμπερές απουσίες στο MUNDIAL....

Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Παγκόσμιο Κύπελλο επιτελούς αρχίζει. Οι κορυφαίες εθνικές ομάδες του πλανήτη και μερικά από τα μεγαλύτερα «αστέρια» της «στρογγυλής θεάς» θα δώσουν το «παρών» στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής ευελπιστώντας να φτάσουν με το εθνικό τους συγκρότημα όσο πιο ψηλά γίνεται στη διοργάνωση. Υπάρχουν, όμως, και παίκτες που δυστυχώς για την χώρα τους αλλά και γενικά για το πρεστίζ του Mundial θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμών της τελευταίας στιγμής.
Μίκαελ Μπάλακ, Νάνι, Ρίο Φέρντιναντ, Λασανά Ντιαρά, Τζον Όμπι Μίκελ και Μίκαελ Εσιέν είναι οι έξι παίκτες-ηγέτες που σίγουρα θα λείψουν από τον γαλαξία αστέρων που θα λάμψει προσεχώς στη χώρα της Αφρικής.
Οι προπονητές τους είχαν βασιστεί πάνω τους, επιλέγοντας τους στην τελική 23άδα της αποστολής για το μεγάλο «ραντεβού» της κορυφαίας διοργάνωσης του πλανήτη. Η ατυχία, όμως, τους χτύπησε τη πόρτα και δυστυχώς θα χάσουν το σημαντικό αυτό γεγονός.
Το περίεργο» της ιστορίας είναι ότι πέντε από τους έξι άσους που έμειναν «εκτός» αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Premier League, δείγμα και της κούρασης που έχει υποστεί ο οργανισμός τους από τους αλλεπάλληλους αγώνες που έχουν παίξει την φετινή σεζόν. Δύο «αστέρια» που είναι στις αποστολές των χωρών τους, άλλα κρίνονται εξαιρετικά αμφίβολοι να αγωνιστούν στα πρώτα παιχνίδια των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι οι Ντιντιέ Ντρογκμπά και Αριέν Ρόμπεν.
Οι σίγουροι απόντες: Νάνι: Ο νεαρός διεθνής Πορτογάλος τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν η αποστολή των Ιβήρων φύγει από την Λισαβόνα για να ταξιδεύσει στην Νότιο Αφρική. Ο άσος των «κόκκινων διαβόλων» τέθηκε νοκ-άουτ εξαιτίας ενός προβλήματος στον αριστερό ώμο. Τη θέση του στην 23άδα της Πορτογαλίας θα πήρε ο 25χρόνος μέσος Ρούμπεν Αμορίμ της Μπενφίκα.
Μίκαελ Μπάλακ: Ο ηγέτης και αρχηγός της Γερμανίας τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα της σεζόν με την Τσέλσι στον τελικό του FA Cup, ύστερα από το σκληρό μαρκάρισμα του Γκανέζου μέσου της Πόρτσμουθ Πρινς Μπόατενγκ. Ο Μπάλακ έκανε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν κάταγμα στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα ο ομοσπονδιακός προπονητής των «πάντσερ» Γιόακιμ Λέβ να τον αποκλείσει από την τελική 23άδα.
Νοκ-άουτ ο Φέρντιναντ Ρίο Φέρνιναντ: Ο αρχηγός των «λιονταριών» χτύπησε στο αριστερό γόνατο σε μια μονομαχία με τον Εμίλ Χέσκεϊ στην προπόνηση της εθνικής Αγγλίας επί αφρικανικού εδάφους. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι θα έμενε εκτός αγωνιστικής δράσης δράσης για τέσσερις με έξι εβδομάδες και έτσι ο Φαμπιο Καπέλο τον αντικατέστησε με τον νεαρό αμυντικό της Τότεναμ, Μάικλ Ντόουσον.
Τζον Όμπι Μίκελ: Ο μέσος της Τσέλσι , στον οποίον οι «σούπερ αετοί» στήριζαν πολλά για τη διάκριση τους , χάνει το Mundial λόγω σοβαρού τραυματισμού στον αστράγαλο, που θα τον αφήσει εκτός για περίπου δύο μήνες. Η είδηση αυτή ήταν καλή για την εθνική μας ομάδα που θα αντιμετωπίσει τη Νιγηρία την δεύτερη αγωνιστική του ομίλου, όμως, για την διοργάνωση ο νεαρός μέσος είναι σημαντική απώλεια.
Μίκαελ Εσιέν: Τεράστιο πλήγμα υπέστη η μεσαία γραμμή της Γκάνας, με τον Μίκαελ Εσιέν να τίθεται εκτός αποστολής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής. Ο Αφρικανός άσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο που τον ταλαιπωρούσε με αποτέλεσμα ο Μίλοβαν Ράγιεβατς να τον κόψει από την αποστολή των «μαύρων αστεριών» την ύστατη στιγμή.
Λασανά Ντιαρά: Ο τραυματισμός του Γάλλου αμυντικού χαφ ήταν η πιο περίεργη απώλεια εθνικής ομάδας από το τον Mundial. Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπισε έντονους πόνους στην κοιλιά κατά την διάρκεια της προετοιμασίας των «τρικολόρ» στις Άλπεις και αποχώρησε από την αποστολή των «πετεινών» με αποτέλεσμα ο Ρεϊμόντ Ντομένεκ να τον αποκλείσει από την 23άδα.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου