ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βραζιλία- Πορτογαλια έμειναν στο 0-0

Η ...βολική ισοπαλία, όπως ανέμεναν οι περισσότεροι, ήρθε! Βραζιλία και Πορτογαλία έμειναν στο 0-0 και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ωστόσο, δεν επρόκειτο για ...φιλικό, αλλά για γερή μάχη! Η Πορτογαλία «χτύπησε» το παιχνίδι, κυνήγησε τη νίκη απέναντι στη Βραζιλία και είχε ως στόχο να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο. Η Βραζιλία όμως με καλή τακτική και ήρεμο παιχνίδι, κράτησε το 0-0 και προς το τέλος άγγιξε το γκολ.
Ετσι, η βαθμολογία του ομίλου είναι η εξής: Βραζιλία 7, Πορτογαλία 5, Ακτή Ελεφαντοστού 4(νίκησε 3-0 τη Βόρεια Κορέα με γκολ των Γιάγια Τουρέ, Ρομαρίκ, Καλού), Βόρεια Κορέα 0.
Ο αγώνας στο Ντέρμπαν ήταν σκληρός και οι Πέπε -Φελίπε Μέλο , από νωρίς άρχισαν τις μικροσυμπλοκές και τα σκληρά μαρκαρίσματα. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο Ντούνγκα προτού λήξει το ημίχρονο άλλαξε τον Φελίπε Μέλο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο που τα πνεύματα ηρέμησαν, ο διαιτητής δεν έδειξε ούτε μία κάρτα! Στο 30' ήταν η καλύτερη στιγμή για τη Βραζιλία με το δοκάρι του Νιλμάρ, ενώ η Πορτογαλία απείλησε στο 60' όταν ο Μεϊρέλες είδε τον Ζούλιο Σέζαρ να του λέει «όχι"....
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου