ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΡΙΤΟ ΣΕΡΙ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΜΕ 3-0 ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΙΔΙ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την ομάδα του ΠΑΟ Καλού Νερού που έκανε το 3 στα 3 σήμερα στην έδρα της Κυπαρισσίας για την 3η αγωνιστική της Α1 τοπικής.
Νίκησε με σκορ 3-0 τον Απόλλωνα Πεταλιδίου και μαζί με τον Ηρακλή Καλαμάτας βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 
IMG_4185
Στο 8′ αποβλήθηκε ο Γ. Βλάμης του Καλού Νερού για φάουλ, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Στο 19′ ο Παναγούλιας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, κάνει το 1-0. Στο 55′ ο Ξαρχάκος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή και με 10 παίκτες συνεχίζει το Πεταλίδι. Στο 68′ ο Πλακά με κοντινό πλάσε νίκησε τον Ρακόπουλο για το 2-0. Στο 76′ σουτ του Μανδραπήλια η μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρέκκας, με βοηθούς τον Ζαρακοβίτη και την Ηλιοπούλου. 
IMG_4186
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Γ. Βλάμης, Λαμπρόπουλος, Κορμπής, Σιγέρης, Πλακάς (78′ Μητρόπουλος), Ανδρεόπουλος (82′ Μουζής), Παναγούλιας, Δεμπεγιώτης (90′ Orris), Μανδραπήλιας (80′ Κυριακούλης). 
IMG_4191
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Ρακόπουλος, Πανταζόπουλος, Ψυχογιάννης (69′ Πολίτης), Κωστάκης, Ξαρχάκος, Θεριός, Κορμπής, Γ. Παναγόπουλος, Γιαννόπουλος, Ι. Παναγόπουλος (46′ Καπρουλάς), Φωτόπουλος.
Σε αποκλειστική συνεργασία με το taklin.gr-Φωτό απο το kyparissianews.com
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου