ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φιλικό και ανανεωμένο Δ.Σ. στον Παντριφυλιακό

ΚΑΙ δεύτερο φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε τέλη Μαίου στο γήπεδο της Κυπαρισσίας όπου έπαιξαν φίλοι του ποδοσφαίρου μαζί με τους ποδοσφαιριστές τόσο απο τον Παντριφυλιακό Καλονερού όπως και ο προπονητής Τάκης Παναγόπουλος αλλά και παιδιά απο τον ΑΟ Κυπαρισσίας και άλλες ομάδες σε ένα ξεχωριστό φιλικό ώστε να διατηρούν την φόρμα τους και μάλιστα με τις καλύτερες επιδόσεις που θα ζήλευσαν στα γήπεδα.
Μπορει η προετοιμασια να πέφτει μακριά αλλά η αγάπη για την στρογγυλή θεά είναι δεδομένη μετά την λήξη των πρωταθλημάτων ώστε να τεθούν οι νέες βάσεις πολύ σύντομα.
Σε ότι αφορά τα διοικητικά θέματα την Δευτέρα 3 Ιουνίου πραγματοποιείται σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου όπου το Σώμα θα ανανεωθεί με νέα αναπληρωματικά μέλη όπως προβλέπει το Καταστατικό καθώς η θητεία του είναι διετής και με σκοπό η ομάδα να διατηρήσει την ευελιξία της και την ενεργή παρουσία της εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων για την νέα χρονιά, ενώ να τονίσουμε ότι συμμετέχει και η στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου