ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΜΕ ΑΕΡΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ.....Ο ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΣΕ ανασχηματισμό μετά απο συνεδρίαση και αποδοχή των μελών του προέβη ο Παντριφυλιακός Ομιλος Καλονερού σε συνεδρίαση που διεξήχθη στο Καλονερό παρουσία των φίλων της ομάδας και την ενημέρωση που έγινε απο τα υφιστάμενα μέλη του Δ.Σ. όπου μετά απο εκλογική διαδικασία αναενώθηκε το Σώμα με την προσθήκη 3 νέων προσώπων τα οποία θα προβούν στον σχεδιασμό της Ομαδας για την νέα αγωνιστική περίοδο ενώ τέθηκαν οι βάσεις για την παρουσία της ομαδας σε όλα τα επίπεδα. Πιο αναλυτικά μετά απο την διαδικασία και την ενημέρωση απολογισμού απο τον Ταμία του Συλλόγου και αφού προηγήθηκε η διαδικασία ψηφοφορίας για το 9μελές Συμβούλιο αναδείχθηκε η σύνθεση του Δ.Σ. που συγκροτήθηκε όπως αναφέρεται παρακάτω.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ πλέον θα είναι ο Δημήτρης Καραχάλιος ο οποίος θυμίζουμε ότι στο παρελθον έχει διατελέσει επι έτη Προπονητής του Συλλόγου και πέρσι ήταν βοηθοός Προπονητή στον Α.Ο.Κ. καθώς είναι γνώστης των αθλητικών θεμάτων, Αντιπρόεδρος ο Διονύσης Γαλάνης, Γενικός Γραμματέας ο Ιωάννης Μποζίκας, Ταμίας ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, Γενικός Αρχηγός και νέο πρόσωπο για το Σύλλογο ο Παναγιώτης Γκόγκας, Εφορος Υλικού ο Γεώργιος Κλεφτάκης και μέλη ο Σπύρος Παπαηλιού, Ιωάννης Ασημακόπουλος και ο Κωνσταντίνος Τσουκάτος. Αξίζει να τονίσουμε ότι ήδη συγκροτήθηκε η Επιτροπή Μεταγραφών ενώ την ερχομενη Παρασκευή θα ακολουθήσει δείπνο της Διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα ανακοινωθούν οι στόχοι της νέας αθλητικής περιόδου και ο προγραμματισμός για το επόμενο χρονικό διάστημα. Το νέο Δ.Σ. επίσης εκπονεί της επόμενες κινήσεις του για την αγωνιστική περίοδο σε τακτές συνεδριάσεις.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου