ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γκάνα-Αυστραλία 1-1

Ισόπαλο (1-1) έληξε το παιχνίδι Γκάνας-Αυστραλίας αλλά οι Αυστραλοί ήταν αυτοί που κέρδισαν τις εντυπώσεις. Έπαιξαν με 10 παίκτες από το 24' (αποβολή Κιούελ) και όχι μόνο άντεξαν αλλά μπορούσαν και να νικήσουν. Προηγήθηκαν στο 11' με τον Χόλμαν και η Γκάνα ισοφάρισε με πέναλτι του Γκιάν στο 25'.
Η Γκάνα κρατάει πλέον στα χέρια της την υπόθεση-πρόκριση. Περνάει και με ισοπαλία κατά της Γερμανίας στους “16”, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να προκριθεί και με ήττα. Η Αυστραλία για να προχωρήσει θέλει νίκη επί της Σερβίας και παράλληλα νίκη της Γκάνας επί της Γερμανίας. Περνάει και με ήττα της Γκάνας, αλλά εκεί θα χρειαστεί να σκοράρει αρεκετές φορές κατά της Σερβίας, διότι υστερεί στη διαφορά τερμάτων. Οι Αυστραλοί κατάφεραν νωρίς (11') να προηγηθούν με τον 26χρονο χαφ Μπρετ Χόλμαν που από 18 ετών παίζει στο ολλανδικό πρωτάθλημα και τα δυο τελευταία χρόνια στην Αλκμάαρ. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 24' με το χέρι του Κιούελ, την αποβολή του και το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν οι Γκανέζοι. Ο 32χρονος φορ της Γαλατασαράι έγινε ο 150ος παίκτης που αποβάλλεται σε αγώνα Μουντιάλ.
Η Γκάνα αν και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα δυσκολευόταν να βρει διαδρόμους και να αναπτυχθεί σωστά. Η Αυστραλία ανασυντάχθηκε και έκανε την ύστατη προσπάθεια στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου όταν έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Με εξαίρεση τον Γκιάν που έκανε και πάλι εξαιρετικό παιχνίδι, οι μέσοι της Γκάνας δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου