ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ιαπωνία 1-0 το Καμερούν

H Ιαπωνία νίκησε στο Μπλουμφοντάιν το Καμερούν 1-0, σε ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε καθώς οι Αφρικανοί στα τελευταία λεπτά άσκησαν ασφυκτική πίεση στους Ασιάτες προσπαθώντας να ισοφαρίσουν, ενώ είχαν δοκάρι στο 86’ με τον Εμπιέ. Το γκολ που έκρινε το κατά τα άλλα μέτριο παιχνίδι, πέτυχε στο 39ο λεπτό ο Χόντα.
Το ματς στο πρώτο ημίχρονο ήταν κλειστό, παίχτηκε ποδόσφαιρο κέντρου, οι δύο ομάδες είχαν το μυαλό τους στην άμυνα, ενώ ελάχιστες ήταν οι αξιόλογες επιθετικές προσπάθειες, με αποτέλεσμα οι δύο τερματοφύλακες να είναι ουσιαστικά θεατές. Οι Ιάπωνες στην πρώτη αξιόλογη επιθετική προσπάθεια που πραγματοποίησαν κατάφεραν να σκοράρουν στο με κοντινό πλασέ του Χόντα στο 39ο λεπτό. Οι Αφρικανοί ήταν εγκλωβισμένοι στη μεσαία γραμμή και ο Σαμουέλ Ετό ουσιαστικά δεν πήρε μπαλιές.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι Καμερουνέζοι προσπάθησαν περισσότερο, έπαιξαν ανοιχτά και κυνήγησαν την ισοφάριση. Λίγο έλλειψε να σκοράρουν στο 49’, αλλά ο Μοτίνγκ από μπαλιά του Ετό σούταρε άουτ και απώλεσε την ευκαιρία. Στη συνέχεια οι Αφρικανοί πίεσαν, οι Ιάπωνες πρόσεχαν την άμυνά τους και απείλησαν στο 82’ με τον Χασέμπε. Το Καμερούν είχε δοκάρι στο 85ο λεπτό με τον Εμπιά, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει.
Το φιλμ του αγώνα
17' Σέντρα σου του Ματσούι, ο Σουλεϊμανού μπλόκαρε εύκολα.
38' Σουτ του Ενό, μέσα απο την περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Καβασίμα.
39' ΓΚΟΛ (1-0). Ο Χόντα εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα του Καμερούν και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.
49' Ατομική προσπάθεια του Ετό απο δεξιά. Μπήκε στην μεγάλη περιοχή πάσαρε στον Μοτίνγκ, όμως το σουτ πέρασε άουτ.
82' Ο Χασέμπε με σουτ απείλησε τον Χαμίντου, ο οποίος έδιωξε με υπερένταση.
85' Σουτ του Εμπιά στο οριζόντιο δοκάρι του Καβασίμα.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου