ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επική ανατροπή από ΗΠΑ 2-2

Οι ΗΠΑ με εκπληκτική απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 με τη Σλοβενία στο Γιοχάνεσμπουργκ ενώ έχαναν 2-0 με γκολ των Μπίρσα (13’) και Λιούμπιανκιτς (42’). Οι Αμερικανοί μείωσαν με τον Ντόνοβαν (48’), ισοφάρισαν με τον Μπράντλεϊ (82), ενώ θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη αν μετρούσε το κανονικό γκολ που πέτυχε στο 86' ο Έντου.
O Μάικλ Μπράντλεϊ (δεξιά στη ΦΩΤΟ) γιός του προπονητή Μπομπ Μπρέιντλι, πανηγυρίζει το γκολ της ισοφάρισης των Η.Π.Α.
Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο «Έλις Παρκ» του Γιοχάνεσμπουργκ, όπου η Σλοβενία και οι ΗΠΑ είχαν από ένα δικό τους ημίχρονο. Το πρώτο μέρος ανήκε στους Βαλκάνιους και το δεύτερο στους Αμερικανούς που πιάνοντας φανταστική απόδοση κατάφεραν να ισοφαρίσουν και παράλληλα θα μπορούσαν να κερδίσουν το ματς, αν ο διαιτητής από το Μάλι δεν ακύρωνε κανονικό γκολ του Έντου στο 86’.
Οι Σλοβένοι κυριάρχησαν στα πρώτα 45 λεπτά οπότε και προηγήθηκαν 2-0. Έπαιξαν πειθαρχημένο ποδόσφαιρο, με σωστή οργάνωση και δεν επέτρεψαν στους Αμερικανούς που απογοήτευσαν σε αυτό το διάστημα, να απειλήσουν αισθητά. Ωστόσο η ομάδα του Μπομπ Μπράντλεϊ μεταμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε από τα πρώτα λεπτά, μείωσε σε 2-1 και στη συνέχεια περιόρισε τους Σλοβένους, που προσπαθούσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα, που θα τους έδινε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο γιός του προπονητή, Μάικλ Μπράντλεϊ, ισοφάρισε στο 82’ διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας για πρόκριση.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου