ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΟΝΔΟΥΡΑ 2-0 - Νταβίντ ή Γολιάθ

Η Ισπανία ξεπέρασε το "σοκ" της πρώτης αγωνιστικής, αλλά όχι το μέτριο αγωνιστικό της πρόσωπο. Οι "φούριας ρόχας" επιβλήθηκαν της Ονδούρας με 2-0 στο "Έλις Παρκ" του Γιοχάνεσμπουργκ, χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Νταβίντ Βίγια, ο οποίος έβγαλε το "φίδι" από την τρύπα, σημειώνοντας δύο γκολ. Σίγουρα περιμέναμε κάτι καλύτερο από τους Ίβηρες, απέναντι σε έναν αντίπαλο που απέχει παρασάγγας από ποιοτικής πλευράς.
Η σημερινή εξέλιξη έφερε τους πρωταθλητές Ευρώπης στη δεύτερη θέση του ομίλου, με τρεις βαθμούς, όσους και η Ελβετία και πλέον η νίκη με αντίπαλο τη Χιλή την τελευταία αγωνιστική, κρίνεται κάτι περισσότερο από επιτακτική.
Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, αποφάσισε να φρεσκάρει λίγο την επίθεση του, χρησιμοποιώντας τον Βίγια σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, τον Χέσους Νάβας στα δεξιά και τον Φερνάντο Τόρες σε ρόλο φουνταριστού. Οι "φούριας ρόχας" είχαν την υπεροχή στα πρώτα λεπτά και παρότι δεν έπειθαν με την απόδοση τους, η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής.
Στο 7' ο Βίγια, λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι του Βαγιαδάρες, με ένα ασύλληπτο σε δύναμη και εκτέλεση σουτ, ωστόσο ο άσος της Μπαρτσελόνα εξιλεώθηκε δέκα λεπτά αργότερα. Αφού πέρασε σαν σταματημένος τρεις αμυντικούς των "γαλανόλευκων", μπήκε στην περιοχή και πέφτοντας εκτέλεσε τον Βαγιαδάρες.
Οι -τυπικά- φιλοξενούμενοι έδειχναν αδυναμία στο δημιουργικό κομμάτι, ωστόσο στην αντίπερα όχθη οι Ίβηρες δεν παρουσίασαν κάτι εξαιρετικό μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους. Για του λόγου το αληθές η μόνη καλή στιγμή που καταγράφηκε για τους -τύποις- γηπεδούχους, ήταν στο 33' με το σουτ του Τόρες να φεύγει μόλις άουτ. Εκτός κλίματος ο στράικερ της Λίβερπουλ, που δεν φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Στο ενδιάμεσο ο Νταβίντ Βίγια προέβη σε μια μάλλον ανόητη ενέργεια χτυπώντας εκτός φάσης τον προσωπικό του αντίπαλο, ωστόσο το περιστατικό πέρασε απαρατήρητο.
Στο δεύτερο μέρος, οι Ισπανοί ξεκίνησαν με γκολ και πάλι χάρη στον Βίγια. Ο φορ από την Αστουρία έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή, σούταρε δυνατά και με τη βοήθεια του ποδιού του Τσάβες, σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Μάλιστα στο 63' έχασε μοναδική ευκαιρία για το παρθενικό του χατ τρικ σε Μουντιάλ, όταν έστειλε τη μπάλα άουτ από τα έντεκα βήματα, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Χέσους Νάβας.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου