ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με την κλάση του Ρόμπεν η Ολλανδία στους “8”

Η Ολλανδία με την κλάση του Ρόμπεν (ΦΩΤΟ) πήρε το εισιτήριο πρόκρισης στους “8” κερδίζοντας 2-1 τη Σλοβακία. Πρώτο ματς στην αρχική ενδεκάδα του Ρόμπεν που σκόραρε στο 18'. Το 2-0 ο Σνάιντερ (84'), το 2-1 στο 94' με πέναλτι ο Βίτεκ που αποχαιρετά το Μουντιάλ με 4 γκολ, πρώτος σκόρερ μέχρι στιγμής μαζί με τον Ιγκουαΐν.
Οι “οράνιε” δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα και ποιοτική υπεροχή τους απέναντι σε μια αρκετά μαχητική σλοβακική ομάδα που ωστόσο παρουσίασε εμφανείς αδυναμίες στην τελική προσπάθεια. Τη διαφορά την έκανε ο Άριεν Ρόμπεν στην πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα. Ο σταρ της Μπάγερν ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 18' με το γνώριμο στιλ του. Βαθιά μπαλιά από τον Σνάϊντερ στο δεξί άκρο, εκεί ελίχθηκε ο Ρόμπεν, “χόρεψε” τους Ζάμπαβνικ και Ντούριτσα και από 20 μέτρα με αριστερό δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μούχα.
Τέτοιες εντυπωσιακές κινήσεις έκανε κι άλλες ο Ολλανδός σταρ στα 71 λεπτά που αγωνίστηκε, σ' ένα ματς που είχε αρκετά γρήγορο ρυθμό, ιδίως στο β' ημίχρονο. Εκεί έκαναν εκρηκτικό ξεκίνημα οι “οράνιε”, αλλά στη συνέχεια και στα μέσα του β' ημιχρόνου ο Στεκέλενμπουργκ κράτησε όρθια την Ολλανδία με δυο καταπληκτικές αποκρούσεις. Ο Σνάιντερ στο 84' έδωσε τη χαριστική βολή τους Σλοβάκους, που απλώς μείωσαν στο 94' με πέναλτι του Βίτεκ που με τα 4 μουντιαλικά γκολ σε ηλικία 28 ετών ανέβασε σίγουρα το κασέ του.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου