ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

“Φτωχή” νίκη της Αργεντινής

Με άπιαστη κεφαλιά του 32χρονου αμυντικού Γκάμπριελ Χάϊντσε στο 6ο λεπτό η Αργεντινή νίκησε με 1-0 τη Νιγηρία, στο άλλο ματς του ομίλου της Εθνικής Ελλάδας. Η ομάδα του Μαραντόνα ίδρωσε αρκετά για να διατηρήσει το προβάδισμα, απέναντι σε μια τεχνική ομάδα της Νιγηρίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας Ενγεάμα που σταμάτησε 4 φορές τον Μέσι.
Η Αργεντινή κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έχασε σωρεία ευκαιριών για να πετύχει ευρεία και πιο άνετη νίκη. Οι μεσοεπιθετικοί της και ιδίως ο Μέσι έχαναν τα γκολ, αλλά τη λύση είχε δώσει νωρίς (6ο λεπτό) ο πολύπειρος αμυντικός της Μαρσέιγ, Γκαμπριέλ Χάϊντσε. Κύριος εκφραστής και μοχλός των επιθετικών προσπαθειών της “αλμπισελέστε”ο Λιονέλ Μέσι. Υπήρχαν στιγμές που οι Νιγηριανοί έβλεπαν τον κορυφαίο σταρ να χορεύει με την μπάλα. Ο Μέσι έναν μονάχα δεν μπόρεσε να νικήσει τον αλάνθαστο τερματοφύλακα των Νιγηριανών, Βίνσεντ Ενγεάμα. Εξαιρετικές οι αποκρούσεις του 28χρονου γκολκίπερ που τα τελευταία 5 χρόνια βγάζει το ψωμί του στο πρωτάθλημα του Ισραήλ. Δυο και τρεις παίκτες έπεφταν πάνω στον Μέσι, από μια Νιγηρία με τεχνικές αρετές αλλά και αρκετές αδυναμίες στην τελική προσπάθεια. Ο Σουηδός κόουτς Λαρς Λάγκερμπακ ρίσκαρε στο δεύτερο ημίχρονο με την χρησιμοποίηση ενός ακόμη επιθετικού (Μάρτινς), η Νιγηρία απείλησε την εστία του Ρομέρο και προς στιγμήν τα χρειάστηκε από τον πάγκο ο Μαραντόνα που έδινε το δικό του σόου.
Συμπερασματικά η Αργεντινή με επιθετική τριπλέτα τους Μέσι, Τέβες, Ιγκουαΐν είχε ποικιλία στην ανάπτυξη παιχνιδιού. Δημιουργεί με ευκολία και από το πουθενά ευκαιρίες, αλλά στο σημερινό ματς ένας αμυντικός έδειξε στον Μέσι και την παρέα του πως μπαίνουν τα γκολ. Η Νιγηρία σε τεχνική υπερτερεί της Νότιας Κορέας και η ελληνική εθνική ομάδα θα πρέπει (στις 17 του μήνα) να υπερβάλλει εαυτόν για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου