ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρόκριση-θρίλερ για την Παραγουάη

Στη διαδικασία των πέναλτυ εξασφάλισε την πρόκρισή της στην οκτάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Παραγουάη. Ηταν ο πρώτος αγώνας σε αυτό το Μουντιάλ που κρίθηκε στη «ρώσικη ρουλέτα» και αφού νωρίτερα, τόσο η Παραγουάη όσο και η Ιαπωνία, δεν έκαναν τίποτα για να δικαιολογήσουν την παρουσία τους στις «16» αυτής της διοργάνωσης.
Το ματς στην Πρετόρια ήταν μέτριο σε ποιότητα. Τελικό αποτέλεσμα 0-0 με ελάχιστες καλές φάσεις. Στο 21' σε μακρινό σουτ του Ματσούι, η μπάλλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Παραγουάης.
Και στο 96', ο Βαλντές είδε τον Καβασίμα να βγαίνει γρήγορα από την εστία του και να τον σταματά...Αυτά ήταν όλα κι όλα! Στα πέναλτυ, οι παίκτες της Παραγουάης ήταν αλάνθαστοι! Η σειρά: Μπαρέτο γκολ, Εντο γκολ, Λούκας γκολ, Χασέμπε γκολ, Ριβέρος γκολ, Κομάνο δοκάρι και άουτ, Βαλντέζ γκολ, Χόντα γκολ, Καρντόζο γκολ.Με σκορ 5-3, λοιπόν, η Παραγουάη πέρασε και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ισπανία του Βίγια, του Τσάβι και του Ράμος.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου