ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Λιοντάρια» οι ΗΠΑ, 1-1 με Αγγλία

Ισόπαλη 1-1 έληξε η εναρκτήρια αναμέτρηση του Γ’ Ομίλου μεταξύ της Αγγλίας και των ΗΠΑ. Το 1-0 στο 4’ο Τζέραρντ με πλασέ, 1-1 ο Ντέμπσεϊ με σουτ στο 40’, ύστερα από λάθος του Γκριν. Το καλύτερο μέχρι στιγμής ματς του Π.Κ της Νότιας Αφρικής πραγματοποιήθηκε στο Ρούστερμπεργκ για τον Γ’ Όμιλο της διοργάνωσης. Αγγλία και ΗΠΑ αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, με την τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα να δείχνει ότι αξίζει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, αφού οι παίκτες του Φάμπιο Καπέλο, που είναι και το φαβορί του γκρουπ, δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα στο σκορ, ύστερα από το γρήγορο γκολ του Τζέραρντ στο πρώτο τετράλεπτο, ούτε κατάφεραν να αντιδράσουν στην ισοφάριση των Αμερικανών στο 40’ με τον Ντέμπσεϊ. Κορυφαίος παίκτης του αγώνα είναι σίγουρα ο τερματοφύλακας των ΗΠΑ, Τιμ Χάουαρντ, ο οποίος απειλήθηκε σε πολλές φάσεις και είπε «όχι» στις ευκαιρίες για γκολ των «λιονταριών».
Χωρίς Κράουτς οι Άγγλοι, επιθετικό σχήμα ο Μπράντλεϊ
Τον Εμίλ Χέσκεϊ αντί του Πίτερ Κράουτς επέλεξε ο Φάμπιο Καπέλο ως παρτενέρ του Γουέιν Ρούνεϊ στην κορυφή της επίθεσης, καθώς ο Ιταλός τεχνικός θέλησε να τον αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας. Στη μεσαία γραμμή τοποθετήθηκαν ο Στίβεν Τζέραρντ με τον Φρανκ Λάμπαρντ, μαζί με τους Μίλνερ αριστερά και Λένον δεξιά. Τέρυ και Κινγκ αποτελούσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τους Άσλεϊ Κόουλ και Τζόνσον να καταλαμβάνουν θέση στα άκρα. Κάτω από τα δοκάρια έκατσε ο Γκριν (αντί του Τζέιμς).
Από την άλλη μεριά ο Μπομπ Μπράντλεϊ παρέταξε την ομάδα του σε σχήα 4-4-2, στοχεύοντας οι παίκτες του να αγωνιστούν επιθετικά. Τα γκολποστ των ΗΠΑ υπερασπίστηκε ο Χάουαρντ με τους Τσερούντολο, ΝτεΜέριτ, Ονιέγου και Μποκανέγκρα να αποτελούν την αμυντική τετράδα. Ρόλο πλέι μέικερ πήρε το μεγάλο αστέρι των Αμερικανών, ο Λάντον Ντόνοβαν, ενώ Μπράντλεϊ, Κλαρκ, και Ντέμπσι ήταν οι υπόλοιποι τρεις παίκτες της μεσαίας γραμμής. Την αιχμή του δόρατος αποτελούσαν ο Άλτιντορ με τον Φρίντλεϊ.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου