ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το κουστούμι του Μαραντόνα...

Εχει αναλάβει την εθνική Αργεντινής σχεδόν δύο χρόνια. Σε αυτό το διάστημα ο Ντιέγκο Μαραντόνα έχει βάλει μόνο δύο φορές κοστούμι. Μία στην παρουσίασή του τον Νοέμβριο του 2008 και άλλη μία πριν η «αλμπισελέστε» πετάξει για τη Νότια Αφρική στην επίσημη φωτογράφηση. Ολο τον υπόλοιπο καιρό φοράει αθλητικές φόρμες ή κάνα τζινάκι.
Οι κόρες του, πάντως, δεν έχουν ξεχάσει την προσπάθεια που είχε αρχίσει τον περασμένο Απρίλιο μέσω Διαδικτύου, ώστε να φορέσει κοστούμι. Τις τελευταίες ημέρες τον έχουν... ζαλίσει για να βάλει τα καλά του στο ματς με τη Νιγηρία. Και για τον Ντιέγκο η επιθυμία των τέκνων του είναι διαταγή...
«Περιμένω την Τζανίνα να φτάσει που ξέρει περισσότερα από μόδα για να τον συμβουλέψει. Αλλωστε εκείνη είχε την ιδέα να του ζητήσουμε να βάλει κοστούμι στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και είμαι σίγουρη πως θα τον υποχρεώσει να το κάνει» δήλωσε η μεγάλη κόρη του, Ντάλμα, που ήδη βρίσκεται στη Νότια Αφρική και πρόσθεσε:
«Σιγά σιγά τον πείθουμε και πιστεύουμε πως τελικά θα εμφανιστεί με κοστούμι στον πάγκο. Μου είπε πως οι πιθανότητες είναι 60%-40% υπέρ μας. Οπότε πάμε καλά?». Οι αδερφές Μαραντόνα έχουν μείνει έκπληκτες με την αλλαγή της ζωής του πατέρα τους από τη μέρα που έγινε προπονητής στην εθνική Αργεντινής.
Τους αρέσει τόσο το μούσι που έχει αφήσει εξαιτίας της ουλής που έχει από τη δαγκωνιά του σκύλου του όσο και η νέα του? σιλουέτα. Ο Μαραντόνα έχει αδυνατίσει 15 κιλά ?επειδή όπως λέει τρέχει με τους παίκτες του. Αν τελικά δεν ντυθεί επίσημα για τον ποδοσφαιρικό αγώνα, ίσως το κάνει σε περίπτωση που καταφέρει και εξασφαλίσει συνάντηση με τον Νέλσον Μαντέλα. Και μιας και το θέμα πήγε στο πολιτικό, ο Μαραντόνα διάβασε τον φίλο του Φιντέλ Κάστρο να εκθειάζει τον Λιονέλ Μέσι, ενώ στις επόμενες ημέρες περιμένει την επίσκεψη του προέδρου της Βολιβίας, Εβο Μοράλες.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου