ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τρέλλα Μουντιάλ στη Ν. Αφρική

Σε γιγαντοοθόνες παρακολούθησαν τον αγώνα της Νότιας Αφρικής με το Μεξικό χιλιάδες φίλαθλοι σε ολόκληρη τη χώρα. Οι διοργανωτές στις εννέα πόλεις που φιλοξενούν παιχνίδια του Μουντιάλ έστησαν σε πάρκα γιγαντιαίες οθόνες προκειμένου οι φίλαθλοι να απολαύσουν την ποδοσφαιρική γιορτή. Στο Γιοχάνεσμπουργκ ένας φίλαθλος τραυματίστηκε ελαφρά στο συνωστισμό που δημιουργήθηκε στο πάρκο.
Στην οικονομική πρωτεύουσα της χώρας στήθηκαν γιγαντοοθόνες σε δύο πάρκα, τα οποία ήταν κατάμεστα από φιλάθλους που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για την πρεμιέρα του 19ου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και στις εννέα πόλεις οι ανοιχτοί χώροι γέμισαν ασφυκτικά και οι Νοτιοαφρικανοί έστησαν το δικό τους πανηγύρι με τις βουβουζέλες.
Στο Ντέρμπαν χιλιάδες φίλοι του ποδοσφαίρου συγκεντρώθηκαν στην παραλία της πόλης προκειμένου να παρακολουθήσουν το ματς από γιγαντοοθόνη και δίπλα στη θάλασσα έδωσαν το δικό τους χρώμα φορώντας τη φανέλα της Εθνικής τους ομάδας. Στο Ρούστενμπουργκ η ατμόσφαιρα θύμιζε ημέρα αγώνα, καθώς οι φίλαθλοι έδωσαν τη δική τους νότα. Όταν μάλιστα σημειώθηκε το γκολ της Νότιας Αφρικής, όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και απ’ άκρη σε άκρη η χώρα πανηγύριζε.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου