ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ερχονται και άλλοι για το μεγάλο αγώνα...

Μπορεί το παρατσούκλι της να είναι «φούρια», αλλά η Ισπανία δεν βιάστηκε να πάει στη Νότια Αφρική. Εμεινε πίσω και παίρνει το αεροπλάνο σήμερα. Οπως επίσης δεν βιάστηκε να στείλει το μήνυμα στους ανταγωνιστές της πως αυτή είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Απέναντι στη Σαουδική Αραβία και τη Νότια Κορέα δημιούργησε σύννεφα αμφιβολιών. Η Πολωνία, όμως, έγινε ο δίαυλος επικοινωνίας της με τον υπόλοιπο κόσμο. Μέσω αυτής έγινε ξεκάθαρος ο στόχος των Ισπανών. Η νίκη με 6-0 στο «Νουέβο Κοντομίνα» της Μούρθια τα λέει όλα για την τελευταία ομάδα από τις 32 που θα πατήσει στη «μαύρη ήπειρο». Τα πόδια πλέον είναι λυμένα και η ψυχολογία στο ζενίθ. Το «ερχόμαστε» που φωνάζουν οι παίκτες του Ντελ Μπόσκε ακούστηκε?
«Πετάμε στη Νότια Αφρική έχοντας την καλύτερη διάθεση που θα συμμετάσχουμε στο Μουντιάλ. Είμαστε μια εξαιρετική γενιά ποδοσφαιριστών και φιλοδοξούμε να πετύχουμε το μάξιμουμ, την κατάκτηση του τροπαίου και είμαστε σίγουροι πως θα καταφέρουμε κάτι σημαντικό» δήλωσε ο Τσάβι, που ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα έως το 2016. Την ίδια άποψη συμμερίζεται και ο προπονητής, Βιθέντε ντελ Μπόσκε, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής. Αν μη τι άλλο, η Ισπανία αποχωρεί από την Ευρώπη ούσα στην καλύτερή της κατάσταση, μετρώντας δώδεκα συνεχόμενες νίκες και μία μόλις ήττα σε 26 παιχνίδια ύστερα από την κατάκτηση του Euro 2008. Σε προσωπικό επίπεδο, ο Τσάβι βρήκε ξανά τον εαυτό του, ο Φερνάντο Τόρες επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του και σκόραρε, ο Βίγια «πυροβολεί» κατά ριπάς, ο Σεσκ αναλαμβάνει μεγαλύτερες ευθύνες κι ο Πέδρο γίνεται ολοένα και περισσότερο μέλος αυτής της ομάδας και μεταφέρει το ποδόσφαιρο που έδειξε πως μπορεί να παίξει στην Μπαρτσελόνα -την οποία θα υπερασπίζεται έως το 2015- στο εθνικό συγκρότημα.
Η μόνη κακή είδηση ο τραυματισμός του Ανδρές Ινιέστα, που θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για πέντε με επτά ημέρες. Οπότε είναι αμφίβολος για το ντεμπούτο με την Ελβετία. Δεν επικρατεί ανησυχία για τον αντικαταστάτη του. Διαλέχτε: Χεσούς Νάβας, Πέδρο, Μάτα, Φάμπρεγας...
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου