ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ 2-4

Μπορεί ο Διαγόρας Κοπανακίου να πήρε το διπλό στην Κυπαρισσία κόντρα στο Καλό Νερό με σκορ 2-4 αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό να του χαρίσει την άνοδο στην Α1 Τοπική Κατηγορία καθώς την ίδια ώρα η ΑΕ Γαργαλιάνων νικούσε στην Σπερχογεία τον Παπαφλέσσα Άμφειας με 3-4. Στο 7′ ο Γεωργακόπουλος έκανε το 0-1 και στο 20 ‘ ο Θεοχαράκης σημείωσε το 0-2. Στο 25′ ο Βασιλόπουλος έκανε το 0-3 ενώ στο 40′ ο Μητρόπουλος μείωσε σε 1-3. Στο 64′ ο Μητρόπουλος και πάλι μείωσε σε 2-3 αλλά στο 80′ ο Καμπούκος με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-4. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκούμας, με βοηθούς τους Σταύρου και Κομπιλίρη. 
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Νικολόπουλος (16′ Μαδούρης), Κουτσούλης (71′ Α. Βλάμης), Λαμπρόπουλος, Μαρίνης, Γαλάνης, Βλάμης, Derka, Κορμπής, Κορακοβούνης, Μητρόπουλος (87′ Καραχάλιος), Λαχανάς. 
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ: Σταυρόπουλος (87′ Shyti), Ndoca, Κοσμάς, Νικολακόπουλος (46′ Γιαννακόπουλος), Θεοχαράκης (71′ Μαδούρος), Καμπούκος, Νικόλλι, Γκότσης, Βασιλόπουλος, Ζάγουρας, Γεωργακόπουλος.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου