ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Γκέλα» της Ιταλίας 1-1 με Παραγουάη

Απογοήτευσε τους φίλους της η Ιταλία που έφερε ισοπαλία (1-1) με την Παραγουάη. Οι Λατινοαμερικάνοι προηγήθηκαν στο 39' με κεφαλιά του Αλκαράζ και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές ισοφάρισαν στο 63' με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι .Στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ο Μπουφόν. Το άλλο ματς του 6ου ομίλου (Ν.Ζηλανδία-Σλοβακία) θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης.
Στο μεσημεριανό παιχνίδι, η Ολλανδία κέρδισε με 2-0 τη Δανία σ' ένα κακό ματς χωρίς ρυθμό. Σκόραραν στο 46' με αυτογκόλ ο Σίμον Πόουλσεν και στο 85' ο Ντιρκ Κάιτ. Το παιχνίδι παρακολούθησαν 83.500 θεατές στο "Σόκερ Σίτι" του Γιοχάνεσμπουργκ. Λίγο αργότερα στο Μπλουμφοντάιν η Iαπωνία με γκολ του Χόντα στο 39’ νίκησε με 1-0 το Καμερούν. Οι Αφρικανοί είχαν σουτ στο δοκάρι με τον Εμπιά στο 86’.
Και όσοι ανυπομονούν να δουν τη Βραζιλία, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι αύριο το βράδυ. Το πρόγραμμα του Μουντιάλ την Τρίτη:
*14:30, Ν.Ζηλανδία-Σλοβακία
*17:00, Ακτή Ελεφαντοστού-Πορτογαλία
*21:30, Βραζιλία-Βόρεια Κορέα
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου