ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΜΕΞΙΚΟ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 0-1 - Πανηγυρικά πρώτη η "σελέστε"!

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Ουρουγουάη. Η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες επικράτησε με 1-0 του Μεξικό στο "Ρόγιαλ Μπαφοκένγκ Στέιντιουμ”, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρώτη θέση. Το γκολ του Σουάρες στο 43' έκρινε το ματς, με το Μεξικό να περνάει και αυτό στους “16”, μετά τη νίκη της Νοτίου Αφρικής με 2-1 επί της Γαλλίας, στο άλλο ματς του γκρουπ.
Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Στο πρώτο μέρος το Μεξικό είχε μια φλύαρη κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να πατήσει με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή. Οι παίκτες του Χαβιέ Αγκίρε περιορίζονταν σε ημιτελείς προσπάθειες, ενώ ακόμα και στη πολύ μεγάλη τους ευκαιρία στο 22', στο δοκάρι του Γκουαρντάδο, απείλησαν με μακρινό σουτ.
Από την άλλη μεριά, η Ουρουγουάη ήταν σαφώς πιο απειλητική. Στο 6' ο Σουάρες αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ κόντρα στον Πέρες, ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι όταν οι τυπικά φιλοξενούμενοι έκλεβαν τη μπάλα στη μεσαία γραμμή μπορούσαν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι, παίζοντας πολύ γρήγορα από τα άκρα. Έτσι έγινε και στη φάση του 0-1 στο 43', με τον Καβάνι να φεύγει ταχύτατα από τα δεξιά και τον Σουάρες απλά να στέλνει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, σε μια απούσα στη συγκεκριμένη περίσταση άμυνα.
Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό παρέμεινε αμετάβλητο. Κατοχή της μπάλας για το Μεξικό, ευκαιρίες για γκολ από την Ουρουγουάη που μόλις οι παίκτες της έπαιρναν τη μπάλα στη μεσαία γραμμή έβγαιναν ταχύτατα μπροστά. Μέχρι τη συμπλήρωση μιας ώρας στον αγώνα το Μεξικό δεν είχε καταφέρει καν να απειλήσει, αλλά και από εκεί και πέρα λίγα πράγματα.
Ο Κουατεμόκ Μπλάνκο ήταν απαράδεκτος σε όλο το ματς, ενώ ειδικά από το σημείο που πληροφορήθηκαν οι παίκτες του Μεξικού ότι η Γαλλία μείωσε το σκορ κόντρα στη Νότια Αφρική, και επομένως είχαν εξασφαλίσει ουσιαστικά την 2η θέση, οι ρυθμοί έπεσαν ακόμα περισσότερο και το 0-1 διατηρήθηκε μάλλον εύκολα μέχρι τέλους.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου