ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουντιάλ: Χιλή-Ελβετία 1-0

Με γκολ του Μαρκ Γκονσάλες στο 75ο λεπτό, η Χιλή κέρδισε την Ελβετία 1-0, διπλασίασε τις νίκες της στον 8ο όμιλο και πραγματοποίησε σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Με δέκα αγωνίστηκαν οι Ελβετοί από το 31’, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Βαλόν Μπεχράμι.
Μονομαχία ανάμεσα στον Χιλιανό Αλέξις Σάνστες (αριστερά) και τον Ελβετό Ρέτο Τσίγκλερ.
Μοναδικό επιθετικό ρεσιτάλ έδωσε το μεσημέρι η Πορτογαλία που διέλυσε με 7-0 τη Βόρεια Κορέα! Τα γκολ πέτυχαν οι Ραούλ Μεϊρέλες (29'), Σιμάο (53'), Ούγκο Αλμέιδα (56'), Τιάγκο (60', 87'), Λιέντσον (80'), Κριστιάνο Ρονάλντο (87'). Οι Πορτογάλοι είχαν και δυο δοκάρια (7' Καρβάλιο, 87' Ρονάλντο).
Το βράδυ (21:30) η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την πρώτη της νίκη μετά το στραπάτσο στο πρώτο ματς με την Ελβετία. Παίζει στο Γιοχάνεσμπουργκ με την Ονδούρα και πέρα από τους 3 βαθμούς θα κυνηγήσει και τα γκολ.
Από αύριο και μέχρι την Παρασκευή, θα διεξάγονται τέσσερα ματς την ημέρα, ανά δυο την ίδια ώρα. Όλα στις 17:00 και 21:30, μεσημεριανά ματς των 14:30 δεν θα υπάρχουν πλέον. Το αυριανό πρόγραμμα του Μουντιάλ, με την Ελλάδα να ψάχνει τη μεγάλη υπέρβαση κόντρα στην Αργεντινή:
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου