ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συσπείρωση στο Καλονερό- Διακοπές για το αστέρι Γιάννη Κορμπή που είδε Πρωτάθλημα

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ με όλα τα μέσα παρατηρείται στην ομάδα του Παντριφυλιακού μετά το νέο δυναμικό Διοικητικό συμβούλιο που υπό την Προεδρία του Παναγιώτη Γκόγκα θέτει τους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο που ανοίγει τον Οκτώβριο αλλά και την αγωνιστική παρουσία του σωματείου που κλείνει φέτος μια μεγάλη περίοδο παρουσίας.
Γνωρίζουμε ότι από την Ομάδα έχουν διακριθεί παίκτες οι οποίοι συνεχίζουν την πορεία τους στο ποδοσφαιρικό στερέωμα με αξιώσεις. Για παράδειγμα το ταλέντο που ανακάλυψε στις γειτονιές της πόλης ο Γραμματέας της Ομάδας. Πρόκειται για τον επιθετικό και όχι μόνο Γιάννη Κορμπή ο οποίος στην αποκλειστική μας φωτογραφία ποζάρει με τον φίλο του Αντρέι Κιουτάκ! Ο Γιάννης διακρίθηκε στις τάξεις του Καλονερού, αγωνίστηκε στην Εράνη λαμβάνοντας πλούσια εμπειρία αλλά τώρα που σπουδάζει είχε μια μεγάλη εμπειρία κοντά στον Εθνικό Γαζώρου στις μακρινές Σέρρες που έδειξε τη παρουσία του και μάλιστα η ομάδα του πήρε το Πρωτάθλημα ανεβαίνοντας στην Footbnall League!  Ο Γιάννης δεν ξεχνά την ομάδα που τον ανέδειξε, δηλώνει την αγάπη του για τον ΑΟΚ αλλά ελπίζει σε κάτι καλύτερο. Όσο για τον Κιουτάκ έχει αφήσει εποχή και σίγουρα δεν αποκλείεται να τον δούμε φέτος να σκοράρει ξανά....Περισσότερα νέα θα έχουμε σε πλούσιες αναρτήσεις μας τις επόμενες ημέρες...
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου