ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πρώτη μεταγραφή με Αλεξόπουλο και προετοιμασία αρχές Σεπτεμβρίου

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ μετά από συνεδρίαση του οικείου Δ.Σ. της Ομάδας η προετοιμασία για το νέο Πρωτάθλημα που ξεκινά τον Οκτώβριο παρουσία του Προπονητή κ. Χρήστου Αποστολόπουλου και του νέου Προέδρου Παναγιώτη Γκόγκα ώστε να υπάρξει συνέχεια για την τοπική ομάδα.
Πιο αναλυτικά η μεγαλύτερη είδηση μετά την παραμονή στη τεχνική ηγεσία του Προπονητή, αποτελεί η πρώτη μεγάλη μεταγραφή από ομάδα της Αθήνας του μεγάλου αστεριού της Ομάδας Παναγιώτη Αλεξόπουλου ο οποίος θα ενισχύσει το ρόστερ κατά την διάρκεια του Πρωταθλήματος. Παράλληλα συμφωνήθηκε να ανακοινωθούν σε επόμενο χρόνο η απόκτηση τερματοφύλακα, σέντερ φόρ και 2 ακόμα παικτών που θα πλαισιώσουν τον βασικό κορμό του Καλονερού το οποίο θέλει να πρωταγωνιστήσει στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Εξάλλου μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές, ενώ η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει τέλος Αυγούστου καθώς ο χρόνος θεωρείται πολύτιμος, ενώ έδρα του Σωματείου παραμένει το γήπεδο της Κυπαρισσίας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Πολύτιμες ήταν οι απόψεις που κατατέθηκαν από τους έμπειρους πρώην προέδρους Σάκη Γαλάνη και Δημήτρη Καραχάλιο, ενώ σχεδιάζεται επίσης η μεταφορά των γραφείων της Ομάδας σε νέο χώρο.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου