ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κάρτες διαρκείας για το Καλονερό με νέο λογότυπο

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ τις δράσεις του ο ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ μετά την νέα δυναμική ηγεσία στο τιμόνι της ομάδας όπου αναμένονται αρκετές δράσεις τον Αύγουστο αλλά και στο μέλλον.
Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. είχε αποφασιστεί να τεθεί το χρονοδιάγραμμα των επόμενων μηνών καθώς οι μεταγραφές θα ολοκληρωθούν εντός του επόμενου μήνα.
Το σημαντικό νέο αυτή την φορά αποτελεί το γεγονός της έκδοσης ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για τους αγώνες της Ομάδας στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, ενώ αξίζει να τονίσουμε ότι το Καλονερό υιοθετεί το νέο του λογότυπο με το σήμα της Ομάδας το οποίο θα κυριαρχεί σε όλες τις δράσεις του, καθώς προχωρά ένα ακόμα βήμα μπροστά. Η στήριξη όλων μας είναι επιβεβλημένη ενώ το κόστος για όλο το χρόνο της κάρτας διαρκείας είναι μόνο 20 Ευρώ. Οι κάρτες διαρκείας διανέμονται από τα μέλη του Δ.Σ. και τους φίλους του Σωματείου. Ας το κάνουμε πράξη!
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου