ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μοίρασε βαθμούς και εντυπώσεις στο 0-0 με την Βαλύρα




ΣΕ ένα παιχνίδι με καλές εντυπώσεις αλλά αδιάφορο βαθμολογικά καθώς η ισοπαλία δεν βοηθάει αρκετά την άνοδο απο την θέση που βρίσκεται ο Παντριφυλιακός Καλονερού ηταν αυτό που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των γηπεδούχων με την Βαλύρα σε μια συνάντηση που ήταν γεμάτη φάσεις όμως περισσότερο στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης.
Ουσιαστικά το πρώτο ημίχρονο κύλησε με θετικές εντυπώσεις καθώς ήταν περισσότερο παιχνίδι κέντρου αλλά και 2 σημαντικών ευκαιριών για το Καλονερό στο 24 και στο 41.
Η επανάληψη κινήθηκε σε πιο έντονο ρυθμό όπου το Καλόνερο κυνήγησε το σκόρ με δύο προσπάθειες που δεν τελεσφόρησαν παρά το δοκάρι που σημειώθηκε. Ηταν κοντά στο 72 και στο 85 μετά απο έξυπνες πάσες του Βλάμη Π. αλλά και εναλλαγές μεταξύ Γιαννόπουλου και σούτ του Λαμπρόπουλου. Το 0-0 παροτι έληξε ισόπαλο μοιράζοντας βαθμο και στις 2 ομάδες αλλά και μοιρασμένες εντυπώσεις μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο κατά γενική ομολογία. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο για να βοηθήσει την τοπική ομάδα....
ΚΑΛΟΝΕΡΟ: Νικολόπουλος, Γαλάνης, Γιαννόπουλος, Λαμπρόπουλος Κανέλλος, Μιχαλόπουλος, Βλάμης Παναγιώτης, Γεωργόπουλος, Παπακυριακόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Παναγόπουλους, Λαχανάς..
ΒΑΛΥΡΑ: Μάνδαλος, Μπουρίκας Ηλίας, Μπουρίκας Βασίλης, Καρύδης, Κουντάνης, Κωνσταντόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ραπτέας, Δρακόπουλος, Οικονόμου, Γιαννόπουλος.

Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου