ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλώβητος με 2-4 ο Παντριφυλιακός επι του Παμισου Αριος

ΚΑΤΑΦΕΡΕ να βγεί αλώβητος ο Παντριφυλιακός Καλονερού απο το γήπεδο της Σπερχογείας κάνοντας την διαφορά σε ένα μεγάλο αγώνα εκτός έδρας όπου η μάχη δόθηκε σε όλα τα επίπεδα μετά το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου όπου διαμόρφωσε τις μετέπειτα εξελίξεις.
Στο γήπεδο της Σπερχογείας η μάχη ήταν δυνατή καθώς το αποτέλεσμα στο πρώτο 45λεπτο αδικούσε την ομάδα της Τριφυλίας η οποία δεν μπήκε δυνατά αφού το αποτέλεσμα ήταν 0-2 με αποτέλεσμα να αλλάξει ο άνεμος....της νίκης. Κι αυτό γιατί η Ομάδα δούλεψε συλλογικά και κατάφερε με 3 τέρματα που σημείωσε ο παίκτης αποκάλυψη -που ακολουθεί τα βήματα του αδερφού του που υπηρετεί την πατριδα- Παναγιώτης Βουδούρης ήταν καθοριστικά για την έκβαση του αγώνα. Σημείωσε 3 τέρματα στο 52, στο 65 και στο 80 με έξοχες κινήσεις επιθετικού προσανατολισμού. ενώ το οριστικό 2-4 ολοκλήρωσε με έξυπνη ενέργεια ο Γεωργόπουλος που κατάφερε να τρυπώσει στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας του Παμίσου Αριος....
Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα εξέφρασαν παράγοντες της ομάδας καθώς το Καλονερό βρίσκεται πλέον στη 10η θέση με 18 βαθμούς ενώ την επόμενη Κυριακή αγωνίζεται με το Δώριο εκτός έδρας.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου