ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την ισοπαλία τουλάχιστον θα κυνηγήσει το Καλονερό με τα Αρφαρά

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ το Πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β Τοπικής κατηγορίας με ένα αγώνα κορυφής το Σάββατο στι 3.30 το μεσημέρι. Πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο της Ελαίας ο Παντριφυλιακός Καλονερού υποδέχεται τον πρωτοπόρο στην βαθμολογία Αστέρα Αρφαρών ο οποίος θα δώσει ένα ακόμα αγώνα.
Θυμιζουμε ότι ο Αστέρας έχει ξεφύγει απο τους διώκτες του στην βαθμολογία σιγουρεύοντας ότι θα είναι ο Πρωταθλητής στην κατηγορία καθώς θα ανέβει στην κατηγορία όπου βρισκόταν για πολλά χρόνια διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία. Απο την άλλη το Καλονερό έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας αλλά και την πολύ καλή ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του μετά απο το νικηφόρο αποτέλεσμα με τον Πάμισο Αριος και την μεγάλη ισοπαλία με το δυνατό Δώριο στο 1-1 θα παλέψει στα ίσια τουλάχιστον για την ισοπαλία καθώς ο Αστέρας φέτος έχει κάνει πολλές και δυνατές μεταγραφές... Το παιχνίδι παρουσιάζει επομένως βαθμολογικό ενδιαφέρον ενώ το Καλονερό έχει ένα καλό πρόγραμμα μπροστά του...
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου