ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πήρε βαθμούς και εντυπώσεις το Καλονερό με 1-1 στο Δώριο

ΒΑΘΜΟΥΣ και εντυπώσεις άφησε το εκτός έδρας παιχνίδι του Παντριφυλιακού Καλονερού στο γήπεδο Δωρίου με την τοπική ομάδα όπου πάλεψε δυνατά ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο για το καλύτερο. Η ομάδα υπο τις οδηγίες του Σάκη Διονυσόπουλου παρατάχθηκε με όλη την δυνατή 18άδα χωρίς απουσίες καταφέρνοντας να κάνει την διαφορά ιδίως στην επανάληψη.
Το σκόρ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 34 όταν μετά απο επίθεση στη μιρκή περιοχή διαμορφώθηκε το 1-0 το οποίο διατηρήθηκε ως το τέλος του ημιχρόνου. Ομως η επανάληψη ήταν δυνατή με αρκετές ευκαιρίες που άγγιξαν την κορυφή όταν στο 80 μετά απο καλή κατοχή της μπάλλας του Παναγιώτη Αλεξόπουλου και έξοχο πλασέ ο Γεωργόπουλος κατάφερε να σουτάρει στη μικρή περιοχή κάνοντας το 1-1 με το οποίο ολολοκληρώθηκε ο αγώνας. Ικανοποιημένος ήταν ο Προπονητής της ομάδας του ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ εκτιμώντας σε δηλώσεις του ότι 'παλέψαμε δυνατά με συλλογικές προσπάθειες στην επανάληψη χωρίς να κάνουμε σοβαρά λάθη αξιοποιώντας τις ευκαιρίες ώστε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια....'.
Να θυμίσουμε ότι ο επόμενος αγώνας διεξάγεται το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο της Ελαίας με τον πρωτοπόρο Αστέρα Αρφαρών όπου θα επιδιωχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο....
Β’ Τοπική
(1ος Όμιλος)
Μάνεσι – Διαβολίτσι 1 – 1
Αστέρας Αρφαρών – Πάμισος Άριος 5 – 1
Πανθουριακός – Παναθηναϊκός Καλαμάτας 0 – 1
Δωριεύς Δωρίου - Καλό Νερό 1 – 1
(2ος Όμιλος)
Δόξα Καλαμάτας – Π.Α.Ο.Κ. Καλαμάτας 4 – 0
Π.Α.Ο. Καλλιθέας – Στενωσιά 3 – 0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Β’ Τοπική (1oς Όμιλος)
1. Αστέρας Αρφαρών 56
2. Παναθηναϊκός Καλαμάτας 49
3. Αστέρας Μικρομάνης 46
4. Δωριεύς Δωρίου 38
5. Νίκη Πλάτης 33
6. Διαβολίτσι 31
7. Αστέρας Βαλύρας 30
8. Μάνεσι 27
9. Ατρόμητος Πλατύ 26
10. Π.Α.Ο. Καλού Νερού 19
11. Ηρακλής Κυπαρισσίας 16
12. Πανθουριακός 12
13. Παπαφλέσσας Άμφειας 11
14. Πάμισος Άριος 10
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου