ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκίνηση και βραβεύσεις στο χορό του Παντριφυλιακού Καλονερού








ΡΙΓΗ συγκίνησης προκάλεσε με τις βραβεύσεις ο ετήσιος χορός του Παντριφυλιακού Αθλητικού Ομιλου Καλονερού που διεξήχθη στο 'Πέτρινο Μπαλκόνι' σημειώνοντας μάλιστα μεγάλη επιτυχία προσέλευσης φίλων της Ομάδας με αποτέλεσμα η αίθουσα να φουλάρει απο κόσμο σε ένα κλίμα αθλητικό γεμάτο εκπλήξεις που συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Πιο συγκεκριμένα την βραδιά άνοιξαν οι πρώτες βραβεύσεις απο το Δ.Σ. της Ομάδας. Ετσι για την προσφορά του στην ομάδα κάτω απο δύσκολές συνθήκες ο εκλιπών πρώην Πρόεδρος Αριστειδης Γκόγκας ο οποίος έδινε παράλληλα τον προσωπικό του αγώνα όντως νεφροπαθής αγωνιζόμενος για το καλό του αθλητισμού, δείχνοντας ότι αντλεί δύναμη απο την εθελοντική προσφορά. Το βραβείο παρέλαβαν δακρυσμένοι οι γονείς του απο τον Δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια ο οποίος εξήρε τα μαθήματα ζωής που έδειξε ο εκλιπών σε όλους. Μιλώντας ο κ. Κόλλιας εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στο Σωματείο ιδίως για το θέμα του γηπέδου της Ελαίας δίνοντας όπως ειπε μάχες μέσα απο το Δήμο για υλοποιηθεί το εγχειρημα του Αθλητικού Κέντρου μέσα απο την ώριμη μελέτη που υπάρχει. Δήλωσε αποφασισμένος να στηρίξει τις αθλητικές υποδομές για την νεολαία που τις χρειάζεται σήμερα.
Αμέσως μετά ο Πρόεδρος κ. Σάκης Γκόγκας και ο Αντιπρόεδρος Σπύρος Παπαηλιού βράβευσαν για την πολυετή προσφορά του στην Ομάδα τον Προπονητή Δημήτρη Καραχάλιο που συγκινημένος μίλησε για τα χρόνια που βίωσε στην ομάδα αλλά και την πίστη ότι όταν υπάρχει θέληση και συλλογικότητα μπορούν να εκπληρωθούν οι στόχοι όλων. Σήμερα ο Καραχάλιος είναι ένας επιτυχημένος προπονητής και βοηθός του Ν. Αντωνόπουλου στον Α.Ο. Κυπαρισσίας, ενώ ευχήθηκε καλή αγωνιστική πορεία στην ομάδα που αγάπησε πολύ.
Μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε μουσικοχορευτική βραδιά, λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα ενώ παρουσιάστηκε και η επισημη ιστοσελίδα του Καλονερού όπου ανεβαίνουν βίντεο και φωτογραφίες αλλά και άρθρα απο τις δραστηριότητές του στη διεύθυνση
http://paokalonero.blogspot.com/
Η Πετυχημένη βραδιά συνεχίστηκε με αρκετό χορό και κέφι που άναψε για τα καλά όταν δόθηκαν τα δώρα, ενώ το παρών εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης ήταν μεγάλο. Εκτός απο το Δήμαρχο Τριφυλίας ο οποίος μετέφερε χαιριετισμού του Αντώνη Γάκη, απο την Νέα Δημοκρατία ως εκπρόσωπο του πολιτικού φορέα, ήταν οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Φιλντίσης και Παναγιώτης Τσίγγανος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Χρονόπουλος και Μαρια Πανουσιοπούλου, ο εκπρόσωπος του Α.Ο. Κυπαρισσίας Γιώργος Φωτεινός που είναι υπεύθυνος Δημοσιων σχέσεων, ο Βασίλης Αθανασόπουλος δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της Εράνης Φιλιατρών, ενώ αργότερα ήρθαν ο Περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Γιώργος Μπακούρος, ο Γιάννης Κατσαργύρης και άλλοι επισημοι.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου