ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα με τον Πάμισο Αριος

ΜΕ τον Πάμισο Αριος αγωνίζεται το Σάββατο το μεσημέρι ο Παντριφυλιακός Καλονερού που μετά τον πετυχημένο ετήσιο χορό του που έγινε θέμα των ημερών κατόρθωσε να περάσει όμορφες στιγμές και ένα ευχάριστο διάλλλειμα για τις ημέρες που διανύουμε. Επιστροφή σε αγωνιστικούς ρυθμούς αυτή την φορά χωρίς απουσίες και με όλο το τεχνικό τήμ έτοιμο για τα επόμενα παιχνίδια.
Αρκετές σοβαρές αναμετρήσεις αναμένεται να υλοποιηθούν στην έδρα του γηπέδου της Ελαίας καθώς εντός έδρας θα αγωνιστεί η ομάδα με τα Αρφαρά και το Δώριο που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Πάντως επικρατεί διάχυτη αισιοδοξία για το άμεσο μέλλον καθώς το τελευταίο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί είναι αυτό με την Νίκη Πλάτης όπου θα γιορταστεί το τέλος του Πρωταθλήματος....Εμείς απο την πλευρά μας να δημοσιεύσουμε μια φωτογραφία τόσο απο τον νύν Προπονητή Σάκη Διονυσόπουλο και τον πρώην Μιχάλη Νικητόπουλο που κατάφεραν να διατηρήοσυν την ομάδα σε ένα επίπεδο μαχητικότας χωρίς μεγάλες μεταγραφές, αξιοποιώντας το τοπικό υλικό και δυναμικό....
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου