ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χορεύει το Σάββατο ο Π.Α.Ο. Καλονερού στο 'Πέτρινο Μπαλκόνι' του Σάκη Διονυσόπουλου

Τον καθιερωμένο ετήσιο χορό του πραγματοποιεί το Σάββατο 5 Μαρτίου το βράδυ στις 8 στο κέντρο 'Πέτρινο Μπαλκόνι' στην παραλία Καλονερού παρουσία σύσωμου του Δ.Σ. της Ομάδας που φέτος αγωνίζεται στην Β τοπική κατηγορία, αλλά και των ποδοσφαιριστών της ομάδας σε μια βραδιά με αρκετές εκπλήξεις πέρα απο το μουσικό σχήμα και τις παρουσίες.
Πιο αναλυτικά το Δ.Σ. θα προβεί σε ιστορική μίνι αναδρομή του Συλλόγου που ξεκίνησε το 1983 αλλά και στην πορεία του όχι μόνο στο ποδόσφαιρο και τις Ακαδημίες που δημιουργήθηκαν αλλά και στην κοινωνική του δράση καθώς ετησίως διεξάγει εκτός απο τη κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας, τον Ετήσιο χορού και διοργανώσεις όπως μουσικες βραδιές στην Ελαία, ημέρα Αιμοδοσίας στο Καλονερό, Εβδομάδα Περιβάλλοντος και άλλες μικρές εκδηλώσεις όπως την συμβολη΄του στη γιορτή Μεταμόρφωσης Σωτήρος τον Αύγουστο. Παράλληλα το βράδυ της γιορτής θα βραβευτούν για την προσφορά τους στον Παντριφυλιακό Καλονερού ο Προπονητής Δημήτρης Καραχάλιος που σήμερα είναι βοηθός Προπονητή στον ΑΟ. Κυπαρισσίας και ο εκλιπών Αρις Γκόγκας πρώην Πρόεδρος των Νεφροπαθών Τριφυλίας και πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου που έφυγε απο κοντά μας πέρσι για το τελευταίο ταξίδι.
Προσκεκλημένοι θα είναι άνθρωποι του αθλητισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και όμοροι αθλητικοί σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής για να γριοτάσουν όλοι μαζί....
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου