ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δυνατό φιλικό με 3-2 μεταξύ Εράνης και Καλονερού



ΕΝΑ δυνατό τέστ έδωσε ο Παντριφυλιακός Καλονερού με την Εράνη Φιλιατρών το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο της Φιλιατρινής ομάδας με αρκετές δυνατές φάσεις και κόντρες όπου έληξε τελικά 3-2 υπέρ των γηπεδούχων. Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε ότι ένα απο τα τέρματα της Εράνης πέτυχε ο Γιάννης Κορμπής που μπορεί να μην το πανηγύρισε αλλά όλοι θυμούνται ότι έπαιξε με την πρώτη του ομάδα όπου έκανε τα ποδοσφαιρικά του βήματα, στο γήπεδο της Ελαίας.
Ενα παιχνίδι που ήταν αρκετά ικανοποιητικό αφού το παρακολούθησαν φίλαθλοι στην εξέδρα ενώ τα γκόλ για το Καλόνερο σημείωσαν με πολύ έξυπνες κινήσεις οι Παναγόπουλος και Παναγιώτης Βουδούρης. Σημαντικά συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των ομάδων έβγαλαν οι προπονητές Σάκης Διονυσόπουλος για το Καλονερό όσο και ο Τάκης Παναγόπουλος για την επόμενη πορεία των ομάδων τους όπου δοκίμασαν νέα σχήματα. Εξάλλου μεσολαβεί ρεπό και το Καλονερό αγωνίζεται με τον Πάμισο Αριος ενώ η Εράνη δίνει ένα Μεσσηνιακό ντέρμπι με την Καλαμάτα όπου αγωνίζεται για την βαθμολογική υπεροχή της.....Ομορφες στιγμές πραγματικά σε ένα γήπεδο που προσφέρεται για ποδόσφαιρο...




Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου