ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απορρίφθηκε η ένσταση για το παιχνίδι παρωδία με τον Ηρακλή

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ εξελίξεις καταγράφονται αυτο το Σαββατοκυριακο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων καθώς οι ειδήσεις είναι αθλητικές και όχι μόνο για την ομάδα μας.
Αρχικά απορρίφθηκε η ένσταση που υπέβαλλε η Ομάδα μας για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Κυπαρισσίας απο την ΕΠΣΜεσσηνίας η οποία επιμένει να οριοθετεί τα δικά της επιχειρήματα.
Πιο αναλυτικά θεώρησε ότι τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο υπάγονται στην δικαιοδοσία του Πειθαρχικού Συμβουλίου με βάση τα οσα κατέγραψε ο επόπτης του αγώνα και επομένως δεν μπορεί να κριθεί το θέμα της αλλοίωσης αποτελέσματος. Ούτε λέξη για την ταμπακιέρα.
ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Οπως γιατί η κανονική διάρκεια του αγώνα μειώθηκε, γιατί δεν υπήρξε τιμωρία για εισβολή φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο και τραυματισμό παίκτη, γιατί δεν επετράπη σε μέσα ενημέρωσης να λάβουν συνθέσεις τις ομάδας, αλλά κυριως γιατί δεν εξηγήθηκαν οι αμφισβητούμενες φάσεις. Ερωτηματικά τα οποία θα παραμείνουν αναπάντητα καθώς σε άλλες περιπτώσεις η ΕΠΣΜ γνωμοδοτεί για το θέμα ταυτοπροσωπιών και άλλων απλών παραπτωμάτων. Προφανώς τα όσα έγιναν δεν την απασχολούν σοβαρά.Σ
Στο αγωνιστικό επίπεδο κυριαρχει το Σάββατο το μεσημέρι το παιχνίδι εντός έδρας με την Βαλύρα στην οποία θα δώσει το παρών και ο Μιχάλης Νικητόπουλος που είναι σήμερα προπονητής των φιλοξενουμένων και παλιότερα έχει περάσει απο το Καλονερό. Το παιχνίδι κρίνεται σημαντικό για να βοηθηθεί ο Παντριφυλιακός στη βαθμολογία ξεφεύγοντας απο τις χαμηλές θέσεις...
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου