ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο τέλος σημειώθηκε το 2-1 για το Διαβολίτσι...







ΜΙΑ πολύ καλή αγωνιστική Κυριακή ήταν αυτή που έζησαν όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα του 1ου ομίλου της Β τοπικής κατηγοριας στο ομολογουμένως φρέσκο γήπεδο του Δωρίου με συνθετικό χλοτάπητα που προσφέρεται για παιχνίδια και ελπίζουμε ότι πνατού οι υποδομές θα βελτιωθούν.
Αυτή την φορά εκτός έδρας το Καλονερό αντιμετώπισε το Διαβολιτσι σε ένα σημαντικό αγώνα που στο πρώτο ημιχρονο αφού προηγουμένως προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι τελικά στο 36 έγινε η ισοφάριση με το 1-1 μετά απο καλή πάσα του Βλάμη Γ. Το αποτέλεσμα αυτό διατηρήθηκε ως το τέλος της επανάληψης περίπου και αφού προηγουμένως ο Νικολόπουλος είχε σώσει 2 φορές την εστία του Καλονερού μετά απο επίθεση των γηπεδούχων, ενώ το Καλονερό έκανε καλές φάσεις στο 65 και στο 80 περίπου. Το 2-1 έγραψε μόλις στην εκπνοή του αγώνα στο 89 όπου μετά απο επιθετική φάση οι αμυντικοί του Καλονερού δεν υπολόγισαν σωστά με αποτέλεσμα η μπάλλα να βρεί τα δίχτυα. Σημειώνουμε ότι το Διαβολίτσι έκανε αρκετές γρήγορες αλλαγές κάτι πυο δεν πρόλαβε το Καλονερό ώστε να αξιοποιήσει έστω την ισοπαλία. Ωστόσο το Διαβολίτσι είναι μια ομάδα που έχει εμπειρία στη κατηγορία και μάλιστα έκανε Πρωταθλητισμό....
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου