ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ψευδεπίγραφο το 0-1 στο ντέρμπι με τον Ηρακλή


ΥΠΕΒΛΗΘΗ τελικά η ένσταση που υπέβαλλε η Διοίκηση του Παντριφυλιακού Καλονερού για την αλλοίωση αποτελέσματος αλλά και την χρονική διάρκεια του παιχνιδιού της Κυριακής που έληξε με σκόρ 0-1 υπέρ των φιλοξενουμένων στο μάτς με τον Ηρακλή Κυπαρισσίας.Το πλήρες κείμενο της ένστασης θα αναρτηθεί στο ιστολόγιό μας προκειμένου όλοι να πληροφορηθούν το περιεχόμενό της.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι αξίζει να σημειώσουμε ότι στο πρώτο ημίχρονο μετά απο λάθος της άμυνας μετά απο προβολή του Αλεξόπουλου και ενώ πήρε την μπάλα ο Αγγελος Μιχαλόπουλος έκανε την λάθος πάσα με αποτέλεσμα να κυρωθέι το αυτογκόλ με το 0-1 και να ολοκληρωθεί με τον τρόπο αυτό η συνάντηση. Στην επανάληψη παρά την διακοπή του αγώνα λόγω της σύρραξης που ακολούθησε, το Καλονερό ήταν καλύτερο και δημιούργησε ευκαιρία για τέρμα με αποτέλεσμα να διακοπεί ξανά ο αγώνας προτού ολοκληρωθέι το κανονικό μάτς. Περισσότερα σε επόμενη αναρτησή μας.
ΚΑΛΟΝΕΡΟ: Νικολόπουλος, Λαμπρόπουλος Καν., Βλάμης Γ., Ντούπης Στέφανος, Μιχαλόπουλος, Βλάμης Παν., Γεωργόπουλος, Παπακυριαόπουλος, Βλάμης Θαν., Αλεξόπουλος Παν., Παναγόπουλος.




Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου