ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκοψαν την πίτα οι φίλαθλοι του ΠΑΟ Καλονερού


ΤΗΝ πίτα τους έκοψαν μέσα σε μια φιλική ατμόσφαιρα οι φίλαθλοι αλλά και ποδοσφαιριστές του Παντριφυλιακού Καλονερού μετά την προπόνηση με ευχές για την αγωνιστική συνέχεια του Πρωταθλήματος της Β τοπικής κατηγορίας. Πρόσφατα μάλιστα είχε κοπεί η πίτα του Συλλόγου στο γήπεδο της Ελαίας παρουσία του Προέδρου Σάκη Γαλάνη, αλλά και των μελών του Δ.Σ. κ. Μιχαλόπουλο, Αρη Σκλάβο, Σπύρο Παπαηλιού με κερδισμένο τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο που ήταν μάλιστα και σκόρερ στο πρόσφατα παιχνίδι με το Πλατύ σε εκτός έδρας αγώνα.
Ετσι η πίτα με τις απαραίτητες ευχές πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο και στο γραφείο του Συλλόγου όπου περιχαρής τόσο ο Προπονητής Σάκης Διονυσόπουλος όσο και ο Νικολόπουλος που ποζάρουν στο φακό μαζί με την πίτα που μοιράστηκε σε φιλάθλους και ποδοσφαιριστές παρουσία του Γ. Γραμματέα του Συλλόγου και του Αντιπροέδρου Σπύρου Παπαληλιού που δίνει το δυναμικό παρών. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Καλονερό επιθυμεί να υπάρχει καλή αγωνιστική παρουσία σε όλα τα παιχνίδια καθώς το Πρωτάθλημα αναμένεται να ολοκληρωθεί λίγο μετά το Πάσχα αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες με στόχο την παραμονή στην κατηγορία όπως έχει εξηγήσει το Διοικητικό Συμβούλιο.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου