ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμπουκισμός απο το πάγκο του Ηρακλή η απροκάλυπτη επίθεση κατά Γιαννόπουλου

Αναφέρουμε φίλοι μας το ΔελτίουΤύπου της Ομάδας σχετικά με την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Γιαννόπουλος στον αγωνιστικό χώρο απο τραμπουκισμό φιλάθλου του Ηρακλή που είχε διεισδύσει στο πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας...
"Aρχικά οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι το Σωματείο μας κατά το παρελθόν και την πολυετή πορεία προσπάθησε να διαφυλάξει την ακεραιότητα τόσο των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο όσο και των φιλοξενουμένων όπως και όσων δικαιούνται να βρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου και για αυτό όποτε υπάρχει ενδεχόμενο εκτροπών και παραβατικών συμπεριφορών ζητά την αξιολόγηση του παιχνιδιού και την προστασία των ποδοφαιριστών για την ομαλή διεξαγωγή κάθε αγώνα και σ αυτό έχει καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες. Ως εκ τούτου σε ότι αφορά τα ανωτέρω όσο και το αγωνιστικό μέρος έχουμε να εκθέσουμε και να ενιστάμεθα για τα παρακάτω:
1oν το περιστατικό που συνέβη στο 67ο λεπτό της συνάντησης κατά την πορεία του β ημιχρόνου που καταδικάστηκε όπως θα δείτε σε ομόφωνο ψήφισμά του από το οικείο Δ.Σ. και την τοπική κοινή γνώμη- καθώς υπάρχουν τοπικά δημοσιεύματα επ αυτού- κι ενώ το παιχνίδι κυλούσε ομαλά με 0-1 στο σκόρ παρουσία πλήθος φιλάθλων και από τις 2 ομάδες, η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε αράουτ το οποίο εκλήθη να εκτελέσει ο παίκτης Παναγιώτης Γιαννόπουλος μπροστά από το πάγκο των φιλοξενουμένων, δέχθηκε από τον υιό του Παράγοντα του Ηρακλή Ιωάννη Ζωγόπουλου, γρονθοκόπημα στο πρόσωπο με αποτέλεσμα ο παίκτης εντός του αγωνιστικού χώρου να τραυματιστεί και να προκληθούν μώλωπες. Ο νεαρός ο οποίος καθόταν παρανόμως με 2 φίλους του στο πάγκο με φόρμα του Ηρακλή Κυπαρισσίας και τζήν πανελόνι- καθώς η παρουσία δεν δικαιολογείται ούτε από τους κανονισμούς ούτε από την σύνθεση της ομάδας που καθόταν- προκάλεσε την σύρραξη με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή.
2ον Μετά από την διακοπή και με την επέμβαση των ψύχραιμων χειρισμών της Διοίκησής μας το παιχνίδι επαναλήφθηκε. Όταν ερωτήθη ο διαιτητής κ. Κυριακόπουλος από τον Προπονητή κ. Διονυσόπουλο και τον Πρόεδρο κ. Γαλάνη, πόσα λεπτά υπολείπονται για τον αγώνα απεφάνθη ότι υπολείπονται 15 λεπτά. Όμως από την στιγμή της διακοπής στο 67ο λεπτό και 15 λεπτά επιπλέον δεν ανταποκρίνεται στη κανονική διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα κατά παράβαση των κανονισμών το παιχνίδι διεκόπη ως ολοκληρωθέν από την διαιτητή μετά από 6 λεπτά χωρίς να δώσει εξηγήσεις σε κανέναν όπως όφειλε.
Το Δ.Σ. σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου με ομόφωνη απόφασή του
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ
Να καταδικάσει τον τραμπουκισμό φιλάθλου και φίλων του στον αγωνιστικό χώρο με κατάληξη τον τραυματισμό του Γιαννόπουλου Παν. Και να υποβάλλει ενστάσεις για το αγωνιστικό μέρος μη κανονικής διάρκειας του αγώνα, την εσφαλμένης εκτίμησης στο 47 για υπόδειξη πέναλντι πάνω στον Αλεξόπουλο Παν. όσο και για το ανωτέρω που δεν συμβάλλουν στην ευγενή άμιλλα.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Ε.Π.Σ.Μ. θα διασφαλίσει την ακεραιότητα τόσο των ποδοσφαιριστών από τραμπουκισμούς φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Σε ότι αφορά τον παίκτη Γιαννόπουλο Π. καθώς υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες επιφυλάχθηκε να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του κατά παντός υπευθύνου.
Η φωτό προέρχεται απο τη σελίδα του Παναγιώτη στο facebook.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου