ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την επόμενη εβδομάδα η συνάντηση Διοίκησης και παικτών

ΜΕ καλούς ρυθμούς διεξάγονται οι προπονήσεις σήμερα Παρασκευή καθώς μετά το νικηφόρο παιχνίδι της Τετάρτης ακολουθεί ένα ακόμα την Κυριακή εκτός έδρας με την ομάδα της Νέδουσας από την οποία η ομάδα περιμένει βαθμούς καθώς μέχρι τώρα οι 6 βαθμοί του δίνουν ένα σημαντικό προβάδισμα για το Πρωτάθλημα.
Αρκετά ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι έχουμε αρκετά τέρματα και οι σκόρερ καταγράφονται στην αριστερή στήλη της σελίδας μας καθώς ο πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος θα πάρει ένα δώρο στο τέλος της περιόδου. Παράλληλα φαίνεται ότι θα έχουμε επιστροφές στα παιχνίδια όπως του Στέφανου Ντούπη μετά από τιμωρία μιας αγωνιστικής, ενώ δεν αποκλείεται η επιστροφή του Νώντα Γκειβελόπουλου μετά από μικρούς τραυματισμούς εκτός αγωνιστικού χώρου.
Για να ζεστάνει το κλίμα για την πορεία της ομάδας μετα το επομενο παιχνίδι συντομα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της Διοίκησης και ποδοσφαιριστών όπου θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση ενώ το παρών θα δώσει ο Πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Γκόγκας όπου θα γίνουν ανακοινώσεις.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου