ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρίνγκ το γήπεδο Κυπαρισσίας με 1-2 μετά από διακοπή-Τραμπούκοι παίκτες της Άμφειας διέλυσαν το fair play

ΤΟ πιο επεισοδιακό αγώνα της χρονιάς αποκόμισαν παίκτες, παράγοντες και φίλαθλοι στο εντός έδρας παιχνίδι με την πρωτοπόρο Άμφεια η οποία ήθελα να κερδίσει πάση θυσία μετατρέποντας το γήπεδο σε ρίνγκ με προκλητική στάση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Το πολύ καλό κλίμα του πρώτου ημιχρόνου διακόπηκε στην επανάληψη και συνέχισε αργότερα με την..προστασία της διαιτησίας που έδωσε κόκκινες κάρτες. Στο αγωνιστικό κομμάτι η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν εμφανής καθώς κατείχαν γερά τις πρωτοβουλίες για τέρματα και δοκάρια με αποτέλεσμα στο 38ο λεπτό μετά από πάσα του Σαράντου Κανελλόπουλου πολύ εύκολα ο Γιώργος Βλάμης να σουτάρει στην αντίπαλη εστία κάνοντας το 1-0 με το οποίο έληξε το ημίχρονο, ενώ να τονίσουμε ότι πριν καλά καλά ξεκινήσει το παιχνίδι τραυματίστηκε ελαφρά στην προθέρμανση ο Ντούπης που πήγε για ακτινογραφία στο νοσοκομείο και συστάθηκε αγωγή καθώς δεν υπάρχει σοβαρό τραύμα.
Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ίδιος αλλά επικρατούσε ένταση από τους φιλοξενούμενους καθώς πολλές φορές μιλούσαν χυδαία στον αγωνιστικό χώρο ενώ απείλησαν τον διαιτητή της συνάντησης θεωρώντας ότι τα έχει μαζί τους. Έτσι μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα του Καλονερού στο 60ο λεπτό σημειώθηκε το 1-1 το οποίο πανηγύρισαν οι αντίπαλοι με ανάρμοστο τρόπο καθώς έκαναν χειρονομίες στην εξέδρα.
ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΜΦΕΙΑΣ
Η κατάσταση ήταν έκρυθμη και στο 65ο λεπτό ο αγώνας διεκόπη λόγω επεισοδίων. Εκείνη την ώρα ο τερματοφύλακας Ρουμελιώτης των φιλοξενουμένων προέβη σε ανάρμοστη συμπεριφορά με χειρονομίες με αποτέλεσμα να εισβάλουν στο χώρο φίλαθλοι και να τους ζητήσουν τον λόγο. Εκείνος κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους μαζί με παίκτες της Άμφειας χωρίς να σεβαστούν τίποτα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη. Παράγοντες των 2 ομάδων προσπάθησαν να χωρίσουν τον αχταρμά που έγινε με αποτέλεσμα η ένταση να κορυφωθεί και να αποχωρήσουν οι διαιτητές. Αργότερα έδωσαν κόκκινη κάρτα στην Άμεφια και στο τερματοφύλακα του Καλονερού Αλεξόπουλου     Π. με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν. Το παιχνίδι συνεχίστηκε αφού προηγουμένως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο λόγω τραυματισμού παίκτης της Άμφειας στο νοσοκομείο. Έτσι στο 79ο λεπτό μετά από αδράνεια της άμυνας σημειώθηκε το 1-2 με το οποίο έληξε ο αγώνας, ενώ ήρθε η Αστυνομία μετά από παραίνεση των διαιτητών χωρίς να σημειωθεί τίποτα αξιόλογο συμβάν.
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Τα γεγονότα έχουν καταγραφεί τόσο από τον ιστότοπό μας με φωτογραφίες και οπτικό υλικό όσο και από το best-tv και αξίζει να τονίσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί έκτακτη σύγκληση τις επόμενες ημέρες του Δ.Σ. της Ομάδας η οποία θα συνεκτιμήσει την κατάσταση στο γήπεδο και τα συμβάντα.
ΚΑΛΟΝΕΡΟ: Αλεξόπουλος Π-Νότης, Λαμπρόπουλος, Ζαφείρης, Αλεξόπουλος Νίκ., Γαλάνης, Κανελλόπουλος Σαρ., Βλάμης Παν., Κουτσούλης, Τσούτσιας, Αλεξόπουλος Παν., Βλάμης Γιώργ.
ΑΜΦΕΙΑ: Ρουμελιώτης, Κανελλόπουλος Δ.,. Τσάμης, Σκιαδόπουλος, Δωδέκατος, Μούτσουλας, Δωδέκατος Π., Κουμουράς, Κορομηλάς, Μπιτσάνης, Μαλαπάνης.

Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου