ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η απάντηση του Προέδρου για την θωράκιση των αξιών του Συλλόγου

ΘΕΣΗ για το πρόσφατο παιχνίδι με την Άμφεια το οποίο κατέληξε σε ένα άδικο αποτέλεσμα αλλά και  την ένταση που δημιουργήθηκε πήρε σε έκτακτη συνεδρίασή του το Δ.Σ. του Παντριφυλιακού Καλονερού με ενημέρωση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Σωματείου Παναγιώτης Γκόγκας.
Πιο αναλυτικά ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο. Καλονερού τονίζει ότι "Στην 30χρονη πορεία του ο Παντριφυλιακός όμιλος Καλονερού διατηρεί ως αδιαπραγμάτευτες τις αξίες του fair play, την ευγενή άμιλλα και την ψυχαγωγία που προσφέρει το αγαπημένο μας άθλημα. Δυστυχώς λυπούμαστε για τα γεγονότα που συνέβησαν το Σάββατο 10/11/2012 χωρίς δική μας υπαιτιότητα στον αγωνιστικό χώρο όταν από την ανοικτή πόρτα του γηπέδου εισήλθαν φίλαθλοι οι οποίοι απωθήθηκαν με πρωτοβουλία της διαιτησίας χωρίς όμως αποτέλεσμα. 
Το Δ.Σ. καταδικάζει οποιαδήποτε ενέργεια από όπου κι αν προέρχεται και δηλώνει απερίφραστα ότι ποτέ δεν εκβίασε την τελική έκβαση των αγώνων, ούτε δημιουργεί συνθήκες ανάρμοστης συμπεριφοράς εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Δηλώνουμε επίσης ότι είμαστε αποφασισμένοι να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα λαμβάνοντας όλα τα μέτρα που μας παρέχει το καταστατικό μας και δηλώνουμε ότι για εμάς σε περιόδους οικονομικής κρίσης το ποδόσφαιρο αποτελεί μια διέξοδο η οποία πρέπει να παραμείνει σε υγιή, αθλητικά πλαίσια."
Καταλήγει ότι "Θέλουμε την συμβολή όλων για να περιφρουρήσουμε τις αξίες του αθλητικού ιδεώδους και την ευγενούς άμιλλας ως αξία να την παραδώσουμε στα νέα παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διακόψει αγώνες για οποιοδήποτε λόγο εσκεμμένο ή μη".
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου