ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το παιχνίδι της 10ης Νοεμβρίου και οι απειλές φιλοξενουμένων στο διαιτητή

ΣΕ απολογία εκλήθη από την Ε.Π.Σ.Μεσηνίας ο Πρόεδρος του Καλονερού όπως και ο εκπρόσωπος των φιλοξενούμενων για το συμβάν στο γήπεδο της Κυπαρισσίας στις 10 Νοεμβρίου το οποίο αποτέλεσε ένα κακόγουστο αστείο καθώς μετά την παρατήρηση φιλάθλου για ανάρμοστη συμπεριφορά προς την εξέδρα του τερματοφύλακα της Άμφειας, η κατάσταση πήρε άλλη τροπή.
Οι παίκτες της Άμφειας συγκεντρώθηκαν στο τέρμα διακόπτοντας το παιχνίδι χωρίς να υπολογίσουν τον διαιτητή και τον κόσμο, ενώ προέβησαν σε εκτροπή της κατάστασης χωρίς ουσιαστικό λόγο.
Επειδή πολλά έχουν αναφερθεί έχουμε γράψει ότι στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι επειδή έχαναν απείλησαν τον διαιτητή της συνάντησης, ενώ χρησιμοποιούσα βαριές εκφράσεις εντός του αγωνιστικού χώρου. Τρανή απόδειξη αποτελεί το οπτικό και ηχητικό ντοκουμέντο που έχει η σελίδα μας στην διάθεσή της.
Στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε σήμερα απεικονίζεται η στιγμή της...διαμαρτυρίας προς τον διαιτητή με αρκετές εκφράσεις όταν μάλιστα σφύριξε φάουλ και φυσικά καθυστέρησαν να υλοποιήσουν την επόμενη φάση. Επειδή ορισμένοι διατηρούν αμφιβολίες θα δημοσιεύσουμε το υλικό που διαθέτουμε για να φανεί η αλήθεια. Ιδίως αν αναλογιστούν ορισμένοι πως εννοούν το fiar play....
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου