ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με τεσσάρα εκτός έδρας την Νέδουσα το Καλονερό

ΤΑ πάνω της έχει πάρει η ομάδα του Παντριφυλιακού η οποία έχει καθορίσει το μέλλον της μετά την 3η νίκη της στον αγώνα εκτός έδρας με την Νέδουσα κοντά στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, τηρώντας την υπόσχεση για το Πρωτάθλημα και ξεπερνώντας το μοναδικό ατυχές αποτέλεσμα με τα Διόδια από ένα λάθος πέναλντι το οποίο πλήρωσε ακριβά.
Ο ρυθμός ήταν δυνατός με 2 διαφορετικά τέρματα στα δύο ημίχρονα με αρκετές φάσεις που δημιουργήθηκαν στην μικρή περιοχή των αντιπάλων. Πιο αναλυτικά στο 10ο λεπτό ο Στέφανος Ντούπης με κεφαλιά η μπάλα βρήκε δοκάρι και τερμάτισε με σούτ για να κάνει το 0-1, ενώ στο 15ο λεπτό μετά από φάουλ που κέρδισε ο Ζαφείρης η μπάλα βρήκε απευθείας τον στόχο γράφοντας το 0-2 ολοκληρώνοντας την φάση που εξελίχθηκε θετικά. Μάλιστα υπήρξε φάση μεταξύ των 2 ομάδων η οποία μετά από την γνώμη του επόπτη κύλησε με ελεύθερο αφού προηγουμένως ακυρώθηκε γκολ από την ενέργεια του Αλεξόπουλου. Τελικά το Καλονερό κέρδισε πέναλντι το οποίο εκτέλεσε σωστά με το ολοκληρωτικό 0-3 ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος. Το παιχνίδι ωστόσο δεν είχε τελειώσει καθώε στο 82ο λεπτό μετά από πάσα έγινε η ενέργεια του Γιώργου Βλάμη που έκανε το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 0-4 για τους φιλοξενούμενους.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου