ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξάσφαιρο το Καλόνερο καθάρισε στο Δώριο τον Ατρόμητο με 6-3!

ΚΑΤΑΦΕΡΕ να αποβάλλει το άγχος και να κάνει ένα χορταστικό αγώνα...που έληξε με πολλά τέρματα ο Π.Α.Ο. Καλονερού στο γήπεδο του Δωρίου απέναντι στον Διαγόρα Κοπανακίου εισπράττοντας φυσικά τους 3 βαθμούς της νίκης καθώς το αποτέλεσμα καρφώθηκε στο ικανοποιητικό 6-3 με τα περσσότερα τέρματα να έρχονται στην επανάληψη.
Από το γνώριμο γήπεδο ξεκίνησε ο αγώνας καθώς ο Παντριφυλιακός καθώς του είχε επιβληθεί μια αγωνιστική εκτός έδρας από την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας λόγω των εντάσεων που είχαν σημειωθεί στον αγώνα με την Άμφεια. Παρά το γεγονός ότι στο 15ο λεπτό περίπου ο Τσάκαλης σκόραρε από καλή θέση κάνοντας το 1-0 αργότερα υπήρχαν ευκαιρίες και δοκάρια αλλά το παιχνίδι κύλησε με ρυθμό ρελαντί. Το επωφελήθηκαν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι όταν βγήκε ο Ψαρρός κοντά στη μικρή περιοχή έγινε το λάθος και το 1-1 με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο...για όλους.
Η επανάληψη ήταν όμως αποκαλυπτική αφού εκεί πέφτουν τα τέρματα...καθώς μετά από ένα σερί φάσεων χωρίς πολλές ανατροπές τελικά ο Αλεξόπουλος έδωσε χορταστικά γκόλ με το σκόρ να καταλήγει μαζί με τους Λαχανά, Κουτσούλη και Σαράντο στο πλούσιο γεύμα του 6-3 με το οποίο επικυρώθηκε η ημέρα. Π
Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΜΑΣ; ολύ καλός παρά την μεγάλη εμπειρία και ηλικία του ο Δρακόπουλος που έβαλε κάτω την μπάλα μαζί με τους Ζαφείρη, Νίκο Αλεξόπουλο, Λαμπρόπουλο, ο έμπειρος Τσούτσιας που αποτελεί κεφάλαιο και πηγή γνώσης για τους νεώτερους, o Βέβες βεβαίως, ο Γιώργος Βλάμης, ο Παν.Βλάμης, ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος και φυσικά οι υπόλοιποι. Σημαντική η συμβολή του Προπονητή Αποστολόπουλου που κατάφερε να διατηρήσει επάξια την συνοχή της ομάδας....
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου