ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εσωστρέφεια με 3-0 εκτός έδρας με Θησέα-Συνάντηση παικτών και Διοίκησης

ΣΕ εσωστρέφεια οδηγήθηκε προσωρινά η ομάδα του Πανατριφυλιακού μετά το πρόσφατο παιχνίδι εκτός έδρας όπου είχε την δυναμική να αλλάξει το αποτέλεσμα αλλά τελικά ηττήθηκε από τις απουσίες και τον χειρισμό των επιδόσεων με κόκκινη κάρτα...στον αρχηγό. Η Ομάδα στήθηκε επάξια στον Θησέα Καλαμάτας στο πρώτο ημίχρονο με πολύ καλές προοπτικές με το 0-0 να αποτελεί το ισοζύγιο για τις επιδόσεις του. Ωστόσο η επανάληψη δεν ήταν αυτή που θα περιμέναμε.
Για του λόγου το αληθές ένα λάθος στην άμυνα στοίχισε το 1-0 καθώς υπήρξε κακή εκτίμηση της κατάστασης, ενώ δεν έσωσε την κατάσταση η μικρή άμυνα που δημιουργήθηκε. Με απουσίες του Τσούτσια, Παν. Αλεξόπουλου το παιχνίδι ήταν ημιτελές καθώς ζήτησε να τεθεί Αρχηγός ο Γιώργος Γαλάνης ο οποίος μετά από φάουλ πάνω σε παίκτη των φιλοξενουμένων πήρε κόκκινη κάρτα και...4 αγωνιστικές γεγονός που επιβεβαιώνει ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην συνοχή για όσους θέλουν προσωπικές στρατηγικές. Έτσι το λάθος του έκανε το 0-2 καθώς υπήρξε ένα αυτογκόλ και ένα 3-0 προς το 78ο λεπτό. Τώρα η εκτίμηση της κατάστασης θα πραγματοποιηθεί σήμερα ΤΡΙΤΗ στις 8.30 η ώρα στο κέντρο Πέτρινο Μπαλκόνι όπου θα διεξαχθεί η συνάντηση παικτών και Διοίκησης που είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ Γ ΤΟΠΙΚΗΣ 
Γ΄ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ…
ΑΟ Διοδίων-Πράσινα Πουλιά 0-1
Θύελλα παραλίας-ΑΕ. Γαργαλιάνων 0-5
Νέδουσα Αλαγονίας-Πανευαϊκός 1-1
Άμφεια-Διαγόρας Κοπανακίου 3-0
Θησέας Καλαμάτας-ΠΑΟ Καλό Νερού 3-0
Νέστωρ Πύλου-Αναγέννηση Παραλίας 2-2
Α.Ο. Βέργας-Α.Ε. Αιθαίας 3-1
ΑΕΚ Καλαμάτας-Α.Σ. Αμφιθέας 3-0
ΠΑΟ Καλαμάτας-ΑΠΣ Άρις 2-1ΑΣ Δαναός-ΑΠΟΚ Ίκαρος 1-0
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου